sobota 12. října 2013

Tak ještě jeden rukavičkový... tentokrát v čokoládově hnědé

Dobré (ještě) dopoledne,

musím vám dát za pravdu. Když je pěkná čapka, ta je fajn. Když je ale čapka sladěná pěkně i s rukavičkami a šálkou či nákrčníkem, nebo dokonce capáčkami, tak to je TERNO! 

Člověk zabije dvě mouchy jednou ranou - dítě je v chladných dnech pěkně zababušeno od hlavy až po paty a ještě k tomu vypadá takový malý sladěný "bubušek" prostě k zulíbání :-) 

Bála jsem se, že to s tvořením u chlapečka už nebude jako u holčičky, kterou si člověk může pořádně vyparádit. Ale s dobrým nápadem a vhodnou volbou materiálu a barev se kreativní žena vyřádí i na tom malém chlapečkovi. A možná ušetří i nějakou tu korunu...

Snažila jsem se být tedy ještě trošku kreativní a uháčkovala jsem Jiříčkovi k hnědé letecké čapce do setu i rukavičky a přibýt by měla i provlékací šálka. Postup stejný jako u předchozího setu. Ještě si trochu pohrávám s myšlenkou, zda ty rukavičky ještě nějak nepřizdobit (přezkou?), když už jsem se pustila do té letecké problematiky... Co říkáte?

A taky jsem si objednala (samozřejmě vedle dalšího zboží, když už platím to poštovné...) 2 klubka přízí, abych mohla v obdobném duchu "dotáhnout" i set s čapkou s aplikací letadla. No a pokud mi něco zbude...možná vyprovokuji své ego a pustím se i do těch capáčků, které jsem ještě v životě neháčkovala...

Tak držte pěsti :-)

Krásný nedělní den

Anička

10 komentářů:

  1. V čokoládové barvičce jsou přímo k nakousnutí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko,bezvadné jsou....a ještě šálka....tak to bude teplíčko:-)
    S pozdravem Jitka

    OdpovědětVymazat
  3. Krasne! Ten tvuj Jiricek ma ale sikovnou maminku :) Urcite mu zima nebude!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) To doufám, že to splní nejen svůj estetický účel :-)

      Vymazat
  4. Ahojky Aničko, čokoládová je super, no a teď ty tenisky a šálku nebo nákrčník a může přijít zima :O). Jsi hodně rychlá a šikovná, přeju dobré tvoření a pěkný den / tady je zamračeno, ale neprší / Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, díky za chválu. O teniskách už začínám vážně uvažovat... nejspíš budou :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna