středa 16. října 2013

Girlanda sluníčková...

Původně jsem uvažovala ještě i něčem jiném, ale tento nápad některých z vás mě nadchl :-) Z hromádky uháčkovaných sluníček je nakonec girlanda sluníčková. 

Možná mi to nebudete věřit, ale největší práci mi nakonec dalo připevnění girlandy (sluníčka jsem navlékla na obyčejnou bílou nit) na naše římské rolety. 

Na té tenké niti se mi do sebe sluníčka pořád zamotávala, jak jsem se girlandu snažila přichytit. Musela jsem to dělat natřikrát... 

S přiháčkovanými sluníčky ke šňůrce z řetízkových ok by se nejspíš manipulovalo mnohem snadněji. Ale takto zase vypadají, jako by nám vplula do oken sama :-)

Děkuji i za vaše další tipy ohledně využití sluníček - přiložení sluníčka (nebo i jiného háčkovaného motivu) k vánočnímu dárku by vůbec nemuselo vypadat špatně a nejspíš to i zrealizuji :-) Díky vám.

No, když se tak koukám z okna ven, tak byl nejvyšší čas ta sluníčka pověsit :-)))


Mějte se fajn

Anička

10 komentářů:

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna