čtvrtek 17. října 2013

Dnes vás možná překvapím...

... ale nepředstavím vám nic nového, co bych dokončila :-) Mám dvě rozdělané věci. Vedle dalších kusů patchworkového prostírání, na kterém už pracuji delší dobu, jsem včera začala pracovat na háčkovaných teniskách k čokoládovému kompletu pro Jiříka. Je to výzva, tak uvidíme, jak se s ní poperu. Ale já se ráda pouštím do nových věcí, tak proč to nezkusit? :-)) 

Přesto jsem si návod ně za pár korun pro jistotu zajistila u zkušenější matadorky :-)  Od oka bych to fakt "nedala"... 

Prozatím můžete nakouknout alespoň na chvíli pod pomyslnou pokličku, co se pod ní vaří... :-) A zítra, kdo ví, už možná bude jedna celá botka... :-)


Mějte krásný den

Anička

4 komentáře:

  1. Aničko, tenisky se pěkně rýsují, jsi fakt šikulka, škoda, že je zítra neuvidím, brzy ráno jedeme na chaloupku a tam internet naštěstí nemám, jinak bych nic neudělala. Bude to několik dní bez internetu, televize / pokazila se :O( /, tak jen práce a večer háčkování. Přeju pěkný víkend Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je značka ideál. O víkendu by mohlo být docela pěkně, tak si užívej chaloupky a večer toho háčkování... Hm... to je romantika :-)))

      Vymazat
  2. Jůůůůů to budou super botky :o) Martina

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna