středa 29. srpna 2018

Chtělo to hodně sebepřemlouvání...

... abych se přihlásila do svého prvního velkého závodu v běhu na delší tratě... ale kdo se bojí, nesmí do lesa a kdo nic kvůli strachu nezkusí, nic nezažije... po dubnové Prženské desítce to tak koncem září zkusím ve velkoměstě se čtvrtmaratonem :-)


Beru to jako další pomyslné překročení mé komfortní zóny, které mě zase posune o kousek dál (nebo spíš blíž sobě? :-))

Kdo z vás z okolí jde taky? .-)

Mějte se krásně.

A.

6 komentářů:

  1. Anička ... ako ja ťa obdivujem ... To vystupovanie z komfortu je úžasná vec ... Ja som už pohodlná, možno aj trochu lenivá, ale s otužovaním som pomaly začala ... doma vo vani ... :) Držím ti palce, aby si dosiahla čo najlepší výsledok ... L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lauri, to je skvělé! Fandím i Tvým pokusům při překračování zóny pohodlí .-) A děkuji za přáníčko - v dubnu jsem si při desítce přála, abych doběhla, i když poslední a to se nad očekávání podařilo. Tentokrát mě moc potěší, když doběhnu a nebudu poslední a nebo pokud poslední, tak mezi mnou a předposledním nebude příliš velký skok .-) Krásné dny A.

      Vymazat
  2. Aničko, moc Ti fandím a budu džet palce! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, jsi zlatá :-) Moc děkuji za podporu :-)

      Snad si během prázdnin alespoň trochu zregenerovala a nabrala sil do dalšího školního roku.

      Moc zdravím.

      A.

      A.

      Vymazat
  3. Aničko, napsala jsem ti tady dlouhý komentář a smazal se mi před publikováním... asi to tak mělo být:-) Každopádně tě moc obdivuji nejen za běh, za překonávání sama sebe, ale i za neuvěřitelnou sebedisciplínu, smysluplné články, na které vůbec nestíhám reagovat, jak bych chtěla, protože nad nimi dlouho přemýšlím... :-) Na běh ti držím pěsti, máš naběháno, takže to zvládneš s přehledem! Závody mají jinou atmosféru, dostaneš ze sebe ještě více:-) Já se těším, až si dám dohromady koleno a zase, doufám, začnu:-) Pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, to dobře znám, taky jsem "spisovatel" :-) Moc díky za milý komentář a vůbec podporu. Když jsem vyplňovala přihlášku, nevšimla jsem si toho. Ale včera večer jsem na stránkách závodů náhodou narazila na výsledky předchozích ročníků... no.. pokud se účastníci výrazně nezlepšili, tak bych podle toho, kolik běhám při tréninku, nemusela dopadnout v ženské kategorii u čtvrtmaratonu úplně zle... Tak uvidíme, snad v té Ostravě při běhu nezabloudím .-) Přeji, ať je koleno brzy v pořádku a taky si můžeš užívat... A na jaře pak na závodech u vás .-) Hezký večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna