úterý 18. července 2017

Laděná do červena...

... přesně, jak si přála :-) Deka/přehoz pro mou mladší sestru na přání pod vánoční stromeček :-) Velikost 141 x 125 cm. 



A protože mám mladší sestry (a k tomu moc hodné) dvě, začínám se pomalu rozhlížet po dalším tvořícím materiálu, ze kterého nakrájím další hromádku čtverců na příští deku :-))

Krásné letní dny

A.

14 komentářů:

  1. Aničko,
    chci být tvojí mladší sestrou a bydlet ve Francii s velkou zahradou navrženou od tebe ! ;-)
    Deka je dokonalá !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, Ty víš, jak mě po ránu rozesmát :-))) Děkuji, beru to jako opravdu velkou poklonu :-) Den začal tak pěkně... .-)

      Vymazat
  2. Dobrý večer,Aničko, jak jsem psala minule, udělila bych Vám i za šití zlatý řád.Nádherná deka,krásná kombinace barev.Také miluji červenou, ač by asi červená být v kuchyni a jídelně neměla být, tak já mám .Přeji hezký zbytek večera
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, zlatý řád si zaslouží mnohem zkušenější švadlenky, já jen neustále pokouším své švadlenkovské štěstí - co ještě zvládnu a co až někdy později (jsem optimista) :-) Ale i přesto děkuji za krásná slova. A pokud jde o červenou - já s ní nemám problém nikde - na řadu lidí působí agresivně, já ji mám jako dobíječ baterek :-) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Aničko, je moc krásná! Jsi šikovná, sestra bude mít určitě radost! :-) Já mám nařezány čtverce na tři deky, tak jsem zvědavá, kdy se pochlapím, zatím se nemůžu nějak rozhýbat. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, děkuji. A koukám, že se taky rozjíždíš ve velkém... tak ať to dobře šije :-) Krásný den A.

      Vymazat
  4. Anička, deka je prenádherná.Krásna a vkusná kombinácia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, děkuji, mám radost, že se líbí :-) Krásný den A.

      Vymazat
  5. Aničko, ty ses rozjela, jedna deka za druhou. Je krásná. :-) Také bych se k ní jednou chtěla dopracovat. Pro mě je nejhorší příprava látek a stříhání. ;-) Máš nějaký fígl jak připravit čtverečky? Měj se fajn. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, zas tak moc ne - tohle je v pořadí třetí :-) Na přípravě čtverečků se asi shodneme - fígl? Nestříhat, ale řezat kolečkem k tomu určeným a přikoupit řezací podložku a pravítko... .-) Krásný den A.

      Vymazat
  6. Povedla se, sestra bude mít velikou radost.

    OdpovědětVymazat
  7. Aničko, je skutečně nádherná!
    Přeji hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, děkuji za ohlas. Mám z ní velkou radost a věřím, že i sestra bude mít. Ohlasy na fotky s dekou byly velmi povzbudivé :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna