úterý 14. června 2016

Retro...

... miluji. A trochu se mi podařilo propašovat jej i do podoby dalšího mého letního kloboučku. Nestárnoucí kombinace bílo-modro-červená, motiv námořnických čepiček a drobný puntík je retro kombinace, která mě baví, rozveseluje, nabíjí energií i dobrou náladou. Snad tomu stejně bude i u její majitelky, která jej dostane jako dárek.



A vám k němu posílám jednu vypalovačku ze šedesátých let z filmu s mým oblíbeným francouzským hercem .-) No řekněte, není ta představa letní dovolené v Saint-Tropez v tomhle kloboučku dokonalá? :-)))

Au revoir, mes ami(e)s

A.

2 komentáře:

  1. Aničko jako vždy je klobouček perfektní. Můžu mít dotaz? Z čeho kloboučky šiješ. Koukala jsem, že Burda má ve své nabídce střihů střih na klobouček, tak že bych si ho koupila a zkusila. Co vše budu potřebovat.
    Dík Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, kloboučky šiju z bavlny, střih mám vlastní. Kromě něj budeš potřebovat bavlněnou metráž, nitě, šicí stroj, krejčovskou křídu či jiný "značkovač", špendlíky a případně i nějakou výztuhu do krempy... a taky hodně trpělivosti, pokud si klobouček ještě nikdy nešila .-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna