čtvrtek 2. června 2016

Elegantní nákupní šedivku mezi novinami...

... jsem šila na přání Katce. Původně chtěla přesně takovou, jakou mám , ale černý puntík na bílém podkladu ve vlastních zásobách došel a mezi prodejci se po něm nyní slehla zem... 

Změna je ale život a tak je taška místo puntíku vypodšívkovaná novinářskou bavlnou. Ó ano, není to jen tak ledajaká nákupní taška, je krásná i zevnitř! :-) Třeba si s ní čtením někdy Katka ukrátí dlouhé chvíle, když bude čekat dlouhou frontu s plným nákupním košíkem .-)


Unese nákup a má dost dlouhá ucha na to, aby se dala nosit i přes rameno, jak to řada z nás s oblibou dělává. Když je prázdná, dá se pěkně poskládat, aby zabrala méně místa v kabelce, nebo se lépe nosila v ruce.

Stejně jako tu svou, jsem i v tomto případě svou super oblíbenou strukturovanou šedou potahovku a černou bavlnu doplnila o jednoduchou bílou ruční výšivku a bílý potisk. 

Znovu jsem se zamilovala. A snad i Katka bude spokojená, až jí tašku osobně předám... My spolu totiž původně začaly řešit jejich zahradu... Tak teď ještě dotáhnout námořnický klobouček pro jejího Kubíka... a pak zpátky hurá k zahradě :-)

Krásné dny

A.

12 komentářů:

  1. Ta je opravdu krásná, Aničko! P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkuji. Už jsem šila další "novinovku" .-)

      Vymazat
  2. Aničko, moc pěkná. :-) A hooodně se mi líbí to tištěné peříčko. To máš vyrobené tiskátko? Krásný den! D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, vyrobené - pokaždé dělám nové - vyřezávám z brambory .-)

      Vymazat
  3. krásná, i když puntíky jsou puntíky.

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Aničko já se určitě zamilovala a dokonce asi i ráda začnu chodit na nákupy s takhle krásnou taškou:-) Ještě jednou moc děkuji za všechno. Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, to mám radost. Už brzy si ji budete moci vyzkoušet, příště už ji nezapomenu .-)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Ilčo, suprozní komentář. Díky za něj :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna