úterý 12. dubna 2016

Má dnešní radost...

... je po posledních třech dnech nevolností a střevních potíží, které už jsou snad pryč, znásobena balíčkem, který jsem si před chvílí převzala od paní pošťačky. 


Kromě nádherné keramické andělky mi od její autorky Renči jako bonus připutovala i 3 keramická srdíčka .-)

Jsem nadšená a nejlepší umístění jsem už našla... jen mám obavy, že je to místo příliš přístupné mým dětem, které budou minimálně stejně tak uchváceny jako já... Tak možná na chvíli, než si andělku okoukají, bude na nás koukat z větší výšky okenního parapetu... .-)

Krásný den

A.

9 komentářů:

  1. Aničko,moc zdravím.Tak ta andělka je tedy nádherná.Hned jsem se musela podívat na blog od Renči.No a to tedy bylo pohlazení na dušičce.Koukala jem s otevřenou pusou.Tak mám tedy dylema.Ale asi se s Renčou nějak spojím a poprosím jesli by byla ochotná mi taky nějakou vytvořit.U nás taky lítají všelijací bacily.Uzdravuj.Pa Lenka.K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opožděně, ale přece. Leni, věřím, že už máte nějaký pěkný kousek od Renči i u vás doma :-) Krásnou neděli A.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko,
    tak to je krásná radost a andělka:-)
    My se doma v nemocech plácáme už druhý měsíc a stále z toho nejsme venku :-o
    Tak ať je brzo dobře, zdravě a slunečné jaro!
    Ať můžeme trávit více času s rukama od hlíny :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná andělka....Pěkný večer...Ila

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den Aničko, teda Andělka je moc krásná. Já taky musela na Renčin veb mrknout co tam ještě krásného má. Děkuji za tip, taky si do zahrady objednám. Ještě potřebujeme vodníka tak uvidím co nakonec koupím.

    krásný den Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, Renča mi psala, že se jí ozvalo hned několik lidí po tomto příspěvku :-) Tak snad už je vodník nebo i jiná pěkná věc od Renči i u vás doma. Krásnou neděli A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna