středa 17. února 2016

Někdy stačí málo...

... aby měl člověk zase o trochu lepší den. 

U nás se s dětmi po včerejšku radujeme z těchto karnevalových maličkostí k chystanému Viktorčině karnevalovému kostýmu - žabí očka s korunkou (návod zde) a punčocháče s hand-made zelenými puntíky (punčocháče jsem nejprve odbarvila na bílo a pak přišlo na řadu puntíkování barvou na textil). Dokončena je i flitrová a korálková výšivka na topu.


Rukávy k topu stále nemám... Ale musím, Zito, přiznat, že máme stejné myšlenkové pochody - uvažovala jsem nad něčím podobným, jak si psala u předchozího příspěvku, jen s využitím saténu, který bych dala dvojitě a nařasila... Tylu už tolik nemám. Tak uvidíme, zda se k tomu šicímu stroji ještě dneska dostanu .-)

No a zvažovala jsem i takové žabí "návleky" na ruce a nohy, co myslíte?

Mějte fajn den

A.

5 komentářů:

  1. Aničko,
    já to vidím pro Viki na první místo v soutěži masek a pro tebe v soutěži maminek v šití masek !
    A vršek už bych udělala jen jednodušší a bez dalších návleků.

    OdpovědětVymazat
  2. Tiez asi nie, hoci zaba ma take zvlastne prsty, ale bolo by to nepohodlne pre dceru, ale zase by bola hned identifikovatelna. Anicka,no podme trosku este dalej. Nakolko je to zabia princezna, trochu tylu neostalo na taky kratucky zavoj na korunku ?. Raz som sila kvietok dcere a rukavy som urobila len lupienok tylu a na tom trochu mensi lupienok zo satenu. Take male nic a prisila som to len hore na pliecku. Nemusel byt hned rukav. Som zvedava co vymyslis.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja tohle proste musim obdivovat, peclivost, dokonalost, nadheru. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný kostým, Aničko.Už se těším na fotečku s Viki :-)

    OdpovědětVymazat
  5. kostým je nádherný. návlekům bych se již vyhla- neladí mi s tou sukýnkou...žabí víle bych max. přidala sladěné rukavičky (no třeba bílé a k tomu bílé botičky)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna