čtvrtek 4. února 2016

Sovičkové záložky...

... do nějaké pěkné dětské knížky rozšíří řady filcových drobností pro radost malých návštěvníků dětského karnevalu, který připravujeme.


A možná je to inspirace i pro některé z vás, pokud třeba přemýšlíte nad nějakou maličkostí, kterou byste potěšili někoho malého či velkého. Motiv je totiž čistě na vás .-)

Krásný den

A.

6 komentářů:

  1. Aničko, dobře jsi to vymyslela, super nápad. Ve družině jsme zkusili "malování" pomocí krepáků, děti to bavilo. Bude se hodit i na velikonoční tvoření. Pěkný den! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, s nápadem vyrobit starším dětem místo náramku na ruku záložky přišla kamarádka. Já ho jen uvedla v život. A s těmi krepáky, to mám radost, že se to hodilo zase někomu dalšímu .-) Krásný zbytek neděle A.

      Vymazat
  2. Anička všetky tvoje filcové zvieratká sú také pekné, milé, dokonalé, nie nejaké zrúdičky. Žabky, rybky, sovičky, naozaj sa podarili. Sovička má ešte aj kvietoček vyšitý, detaily..... Super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Atize, dlouhodobý trénink dělá mistra .-) Děkuji za poklonu. Mám radost, že se Ti mé filcování líbí. Krásný zbytek neděle A.

      Vymazat
  3. Milá Aničko, opět krása v každém detailu. Jsi šikulka a smekám, kolik toho všeho stíháš.
    Krásný víkend.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, děkuji. Mám pocit, že toho začínám stíhat méně a méně. To je daň za to, když člověka baví hodně věcí a vše chce dělat na minimálně 100 % .-) Krásný zbytek neděle i Tobě A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna