pondělí 11. ledna 2016

Zimní polštářky...

... ze silnější šedozrnité potahové látky finálně dokončené - s ručně malovanými holubicemi a jednoduchou výšivkou zdůrazňující malovanou aplikaci. A možná mi to nedá a někdy příště budou i s rozvernými pom-pom alias bambulkami v rozích polštářků .-)



Krásný den

A.

8 komentářů:

  1. Aničko, holubičky šedou barvu pěkně rozstřelily, opravdu jsou polštářky moc pěkné.
    Krásný začínající týden, pa Z.❤❤❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, díky za pozitivní ohlas. Malování barvičkami na textil mě docela zaujalo, tak se těším na další projekt, kde této techniky zase využiju. Krásnou sobotu A.

      Vymazat
  2. Aničko, opět nádhera.
    Aničko, prosím, kde bereš polštářkym? Sama šiješ (prosím prosím jak a čím je plníš) nebo někde kupuješ(prosím prosím kde)?
    Krásný večer.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, děkuji za pozitivní ohlas.

      A polštářky - dříve jsem si šila i atypické rozměry (třeba když jsem šila povlaky ze starých svetrů) a ty jsem plnila dutým kuličkovým vláknem (dá se sehnat v galanteriích, na internetu třeba u Podzimků: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=225782. Ale v poslední době jsem rozměry stabilizovala a šiju většinou povlaky 50x50 cm. Výplně si tak kupuji - nejčastěji jezdím do IKEi. Hezký den A.

      Vymazat
  3. Krasne podusky. Na fotke vyzeraju ako keby boli holubice vsite. Akou farbou si malovala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Atize, to mne ani nenapadlo, ale máš pravdu, opravdu tak působí :-) Třeba to někdy zkusím a opravdu je všiju... i když takto je to nepoměrně jednodušší :-) Malovala jsem barvami na textil - používám buď značku Textile Art a ty bílé holubice jsem malovala značkou Color Hobby Art. Krásnou sobotu A.

      Vymazat
  4. já myslím, že to jsou univerzální polštářky :) krásné, jemné, příjemné na pohled :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, souhlasím, asi mají univerzální využití, nejen v zimě. Ale přijde mi, že pokud se něco k zimě opravdu hodí, pak právě takováto barevnost :-) Díky za pochvalu a přeji krásnou sobotu A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna