úterý 26. ledna 2016

Pro miminko z okolí...

... které by brzy mělo přijít na svět, jsem vyrobila malého tučňáčka. No spíše slečnu tučňákovou. Miminko by mělo býti ženského rodu .-)



Spolupráci se slečnou tučňákovou si nemohu vynachválit. Je víc než zjevné, že se narodila pro to být v záři reflektorů. Ochotně zapózovala, neremcala a pomohla vykouzlit ty nejlepší záběry i době, kdy ještě běžně spí a relaxuje po těžkém dni na molu. Zde vám prezentujeme jen hrstku z těch nejlepších. Ostatní nabídneme agenturám v modelčině booku... :-)

Pokud jste si tučňáčka zamilovali jako já a chtěli byste také jednoho darovat malému prckovi, zkuste to třeba podle návodu Purl SOHO tady

Já očka pouze vyšívala (když jde o hračku pro miminko) a místo filcu jsem použila žlutou bavlnu, přijde mi to praktičtější z hlediska praní .-)

Krásný den

A.

12 komentářů:

  1. Jó, slečna tučňáková se povedla. Ta tmavá je černá, nebo šedá. :-)Aničko, prosím, kde objednáváš vlnu drops? Chtěla bych ji vyzkoušet, ještě jsem ji neměla. Moc děkuju. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Dášo, ta tmavá je šedá. Vlnu od Dropsu kupuji u Ganelly zde: www.ganella.cz, kterou mohu víc než doporučit. Rychlý servis, dobrá domluva. Hezký den A.

      Vymazat
  2. To je roztomilé ...:) Krásný nápad!

    OdpovědětVymazat
  3. Slečna tučniaková sa vydarila. Pekná práca :)

    OdpovědětVymazat
  4. Aničko slečna tučňáková je opravdu nádherná. Popravdě musím říct, zamilovala jsem se a tak ti moc děkuji za návod a ač mi šití moc nejde- zkusím ráda.
    Měj se moc hezky. Z ❤❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, určitě vyzkoušej. Šití šlo celkem rychle od ruky. Ať se povede a dělá radost! Krásný večer A.

      Vymazat
  5. Milá Aničko, tak mám dojem, že tvá slečna tučnáková je mnohem krásnější než předloha.
    A opravdu krásně pozuje, parádně jsi popsala spolupráci při focení.
    Myslím, že už nemůžu odkládat šití, asi taky nutně domů potřebujem slečnu tučnákovou.
    Díky, Aničko.
    Krásný večer.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko a to já si zase nemyslím :-) Jen je jiná, víc holčičí .-) Pokud se pustíš do šití, tak ať to vyjde. Není to moc složité. Hezký večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna