středa 12. listopadu 2014

Doufám, že přijde pořádná zima,...

protože tolik čepic na zimu jako v posledních dnech už v jednom časovém úseku asi nikdy neuháčkuji, ani neupletu :-)

Tahle je pro Jiříčka k zimnímu kompletu. Trochu jsem se bála použití drsnější černé, ale nakonec jsem s výsledkem spokojená. Vždyť mi pod rukami roste malý chlapík, že? :-)


Můj stále oblíbenější vlnkový vzorek. Náročnější na uplatnění na čepici (vzorek se opakuje každých 12 sloupků a je třeba dobře rozpočítat oka tak, aby se čepička rozšiřovala na obvod hlavičky a současně jsme neskončili na konci řady v polovině vzorku), ale výsledek, myslím, stojí za to :-) Tuhle jsem začínala na čtyřikrát :-)

Vnkový vzor jste už u mě mohli vidět na podzimní čepičce pro Jiříčka. Návod na zimní ušanku zkusím brzy zpracovat a opět dodám. Aplikaci pejska znáte taky, stále čeká na uplatnění. Já váhám, našít nebo ne? Co myslíte?

Krásný den

Anička

6 komentářů:

  1. A já doufám že nepřijde:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, ty sis ten lov na slimáky asi hodně oblíbila, že? :-))

      Vymazat
  2. Aničko ty háčkuješ každou noc, ne? Nechápu, kdy ty krásné čapky tvoříš. Já bych ji nechlala bez pejska, i tak má výrazný vorek. Pejska na jednobarevnou nebo dvoubarevnou, třeba jen jiné lemování aby lépe vynikl. Tady na té čapce se ztrácí. Je to ale jen můj názor. Měj se hezky M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, tak nějak to bude. A když neháčkuji, tak "kutím" něco jiného :-) Souhlasím s Tebou, že ta čepka je dost výrazná. Navíc aplikace schová poměrně velkou část vlnkového vzoru, který se mi tak líbí. Aplikaci si nechám na nějakou další čepici nebo úplně jiný výrobek :-) Díky za názor a přeji krásný večer Anička

      Vymazat
  3. ...ta tyrkysová s šedou <3 Pejska neee, je krásná bez aplikace.. Jinak chválím, jsi šikulka, jedeš, jak fretka...a já se trápím s jednou věcí i 14 dní... měj hezký den, Štěpka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štěpi, dík za názor. Zůstává bez aplikace :-)

      Hezký prodloužený víkend

      Anička

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna