úterý 29. května 2018

Zase zpět? :-)

Moc Vás všechny zase po delší době zdravím. Událo se toho tolik, že by to bylo na mnoho příspěvků, ale od ledna jsem se pořádně nezastavila... Zeleň už mi snad roste i z hlavy :-)

Dnes ale jedna nejčerstvější novinka z jiné kategorie toho, co dělám ráda, se kterou se chci pochlubit .-)

Zkusila jsem zase šití z bavlněného úpletu a vylezly z toho tyhle jednoduché šatičky pro naší Viktorku.


Na poslední chvíli (Viki slaví 8. let tento čtvrtek), ale maminčin hand-made dárek k narozeninám nakonec i letos bude! :-)

Dovětek: Ta několikaměsíční nucená šicí abstinence ve spojení s nedělním šitím měla za příčinu pozdně večerní mega objednávku dalšího materiálu (mě ten bavlněný úplet docela chytl) na letní šití pro Viki i Jiříčka... no i pro mě něco bude :-) A moc jsem utrácela. Asi tak, jako když si jdete hladoví nakoupit zásoby potravin domů... vykoupíte půlku obchodu :-) To teď budu muset zase šít, až se ze mě bude kouřit :-)))

6 komentářů:

  1. Aničko,
    super šatky :-)
    Těším se na další počiny z úpletu ;-)
    A Viki všechno Nej !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, děkuji :-) Jsem zvědavá, co na ně Viki ve čtvrtek... Ale jak ji znám, už je ze sebe nesundá .-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Aničko, šatičky jsou krásné.
    Také to tak mám. Šít moc neumím, ale docela mě to chytlo, takže jsem také objednávala. Dneska mi dorazil balíček bavlněných látek na dvě sukně pro cácorku a tři pro mě. A to mám doma ještě cca 3 roky netknutou teplákovinu a úplet na kalhoty pro prcka. O pletení a háčkování ani nemluvím. O víkendu asi místo k jehlicemi usednu ke stolu se strojem a budu muset něco ušít. Kalhoty prcek potřebuje. Kraťasi do školky nějak docházejí a doma máme jenom ty 4 roky staré oprané a zašívané.
    Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, tak přeji, ať to klapne. Nám přijede na návštěvu na víkend tchýně, tak se asi zašiju do šicího koutku... doslova :-) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Aničko, vítej zpátky, budu se těšit na tvoje další tvoření! ;-) úpletům zatím odolávám... Zatím:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, díky za přivítání v blogerském světě :-) Snad brzy něco zase vykoukne. Příležitost se přihlásila sama .-) A s úplety - to přijde :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna