středa 7. září 2016

Ještě rostou...

... zahradní borůvky a taky ostružiny na naší zahrádce. A občas objevíme i nějakou jahůdku .-)


Nejraději je máme čerstvé, to se ví. A pokud nějakou úpravu, tak milujeme ovocné koktejly... Tedy tak jsme tomu říkali do teď. Dnes by tomu našemu produktu z rozmixovaného ovoce, trochy cukru a mléka odpovídalo spíše modernější "smoothie" :-)))


Fakt je, že větší část přípravy tohoto lahodného a zdravého moku už zvládá i naše Viki. Doslova si to užívá, i když někdy to kolem ní vypadá jako v chemické laboratoři .-)

Tentokrát jsme na výrobu použili ostružiny, těch pár jahůdek, co jsme našli a trošinku borůvek. Další misku borůvek máme ještě na další den.

Moc vás všechny zdravím, trochu teď zanedbávám blog i tvoření. U nás máme napilno. Od září jsem po dlouhém váhání přijala ještě jednu zajímavou pracovní nabídku - je to velká výzva (neboť vyžaduje, abych se zpátky ponořila do vod, které jsem již chtěla opustit .-), skloubit ji s mým rozvíjejícím se "kvetoucím" podnikáním a vůbec vším ostatním od času stráveného společně s dětmi po povinnosti spojené s tím, že máme doma čerstvého prvňáčka. Ale "kreativní" plány jsou... a myšlenky taky... hlavně na handmade vánoční dárky, které bych ráda stihla včas... Tak mi držte pěsti, snad se mi z toho všeho moc nezamotá hlava :-)

Mějte se krásně

A.

9 komentářů:

  1. hodně sil do nové práce ... !!!!
    Simona

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, držím palce, ať vše zvládneš a nezapomeň také relaxovat... ;-) D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji. A s tím relaxem - já relaxuji, když jsem "v pohybu", sedět a nic nedělat neumím :-))) Ale vážně - snažím se, abych u počítače a kancelářského stolu neseděla celý den a rozptýlení (naštěstí) zatím není nouze .-) měj se krásně A.

      Vymazat
  3. Ahoj, Ani! Smoothie, český koktejl, hlavně, že je to domácí a dobrý. Držím palce v nové pracovní příležitosti a zas někdy pa! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, koukám, že jsi se opět "probudila" k blogerskému životu .-) Těším se, že si zase něco nového o Tobě počtu .-) Krásný večer A.

      Vymazat
  4. Aničko, já si říkala, kam jsi se nám schovala:-) Hodně štěstí v práci, ať se ti to daří skloubit a máš z toho radost:-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, já se neschovávám :-) Jen se teď ještě víc nenudím než dřív :-))) Moc díky za přáníčko, je to ze začátku náročné, ale líbí se mi ta různorodost toho, do čeho se pouštím. Rozhodně nemohu říci, že bych měla pracovní stereotyp .-) Měj se krásně A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna