sobota 8. února 2014

Patchworkový sedák na lavici v předsíni...

... šitý z ručně tištěných látek a starých džínů. Mé předposlední odhalení proměny naší předsíně. Opět jsem se potrápila s přesností při šití. Utěšuji se tím, že to snad každý patchworkový začátečník :-) Ale i přesto mám radost obrovskou. Není to tak dlouho, kdy bych se do takového projektu ani za mák nepustila. Jsem odvážná holka! :-)

Tady je. Viki o ni říká, že je příjemná na prdelku a že se jí líbí :-) Pokaždé, když na ni sedá, vzpomene si, jak jsme spolu na látky tiskly a chce zas. Tak musím vymyslet zase něco dalšího, i mne to totiž bavilo. A teď, když jsme si to "ošahaly"... to půjde jako po másle.


Krásný den

Anička

9 komentářů:

  1. Sedák je unikátny. No fakt. Vyzerá úžasne. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, díky za tak unikátní první komentář k příspěvku :-)

      Vymazat
  2. Aničko, předsíň vypadá moc dobře. Všechno se ti podařilo dokonale sladit. Sedák nemá chybu.Ručně tištěná látka, je opravdu originál, povedla se. Také jsi měla pilného pomocníka... Moc zdravím a ať se další dílko daří. Už se těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, moc děkuji za pěkný komentář. Snažila jsem se, aby vše pěkně ladilo a pokud to tak vidí i další, má radost se znásobuje :-))

      Vymazat
  3. Teda Aničko, ty jedeš, zatím co já jsem si koupila papír a fixu na etikety, ty máš upravenou celou předsíň, je to moc pěkné, jsi šikulka. A jak je vidět Viky bude po mamince :O). Zdravím a přeju pěkný večer Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, já si říkám, každý den aspoň jedna malá (kreativní) radost a zatím se mi to daří naplňovat. A Viki bude po mamince možná šikovná, ale především vzteklá, když jí něco nejde... Abychom si tu nemalovali vzdušné zámky a nalili si i trochu toho čistého vínka :-) Na druhou stranu, ani zarputilost, když jí o něco jde, jí nelze upřít :-) (to má taky po mně :-))

      Vymazat
  4. Krásně sis s předsíňí pohrála !! Nechceš zajít i ke mně :-))♥Iva

    OdpovědětVymazat
  5. Chci :-) Ale doma by mě nepustili :-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Aničko, podsedák vypadá luxusně. :-) A je fajn, že máš takového parťáka.Ve dvou jde všechno líp. ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna