úterý 21. ledna 2014

Tak trochu retro osvětlení...

... připomínající pouliční lampy... Začátkem tohoto týdne je manžel objevil v nabídce IKEi a dnes nakoupil a ihned nainstaloval. Vůbec bych to do něj neřekla (tedy to, že vybere takový design). Moc se mi ale líbí a k černobílým fotografiím na plátnech krásně sedí. Pořizovací cena více než slušná. Dají se zavěsit krytem vzhůru i dolů.

Původně jsme nic takového neplánovali. Jenže osvětlení, která jsme si pořídili před 3 lety, už nám pěkně lezla na nervy. Každé dva týdny jsme v nich museli měnit žárovky. Prostě se pokaždé hned spálily. 

Výrobce špatně promyslel praktickou stránku věci. Skleněná krytka poskytovala kolem žárovky minimální prostor a ta se rychle přehřívala. Poslední měsíc jsme fungovali bez krytek a hledali jiné řešení. 

Nakonec jsem ráda. Líbí se mi totiž mnohem víc než ta předchozí :-))


Krásný večer

Anička

13 komentářů:

  1. Manzel si zaslouzi pochvalu,vybral dobre.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chválím ho každý den, když tou chodbou procházím :-)

      Vymazat
  2. Aničko, to je krásný, vážně. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. velmi zdařilá výměna - chodba je hned úplně jiná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, díky. Taky jsem z toho měla stejný pocit, když jsem to uviděla poprvé :-)

      Vymazat
  4. Aničko, manžel určitě zaslouží velkou pochvalu, můj muž je schopen nakoupit prakticky cokoliv (pračka, lustr, záclony), ale bez špetky estetického cítění, vybere si z nabízeného a je mu jedno jak to bude (spíš nebude) doma ladit. Snažím se alespoň vybírat s ním, ale stejně někdy "překvapí". Háčkované hračky z minulých příspěvků jsou moc hezké, krásný den,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, ona to byla tak trochu náhoda, že to manželovi vyšlo :-) Ale abych mu nekřivdila, už ta "náhoda" vyšla několikrát :-))) Díky i za komentář k hračkám, kdyby to šlo, byl by náš dětský pokoj háčkovanými hračkami doslova zaplaven. Hodně si to užívám.

      Vymazat
  5. Aničko jsou nádherné, manžel je šikulka. Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Na osvětlení prostoru hodně záleží a vám se to povedlo moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, moc mě těší, že mají naše nová světla takovou odezvu. Krásný večer Anička

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna