čtvrtek 4. dubna 2013

Ladovská zima za okny je.... ale u nás se "hruškuje"

Asi jako většina z Vás, které máte zahrádku jako já, už jsem se touto dobou viděla venku, jak zakládám zeleninové záhonky a připravuji okrasnou zahradu na další sezónu (to už jsem sice stihla, ale pak napadly ty hromady sněhu, tak nevím, zda a jaký to mělo smysl...).

Nic naplat, člověk se musí na věc dívat z té lepší stránky. Mimčo zatím taky na svět nechce, tak alespoň stihnu do porodu zrealizovat ještě pár věcí, které by jinak musely počkat. Pustila jsem se tedy do vylepšení běhounu na stůl, který jsem si ušila před nějakou dobou z lněné látky se vzorem hrušek - viz http://agnieszcinykratochvile.blogspot.cz/2013/02/male-rozptyleni-novy-behounek-na-stul.html. Pořád se mi ale zdálo, že by to ještě něco potřebovalo... Vzala jsem do ruky háček a dvojitou vínově červenou Perlovkou jsem celý běhoun obháčkovala.

Ve stejném období jako běhoun vznikly ze stejné látky i kuchyňská chňapka a 2 utěrky, které mi barevně ladí s kuchyní. Stále mi ale zbýval docela velký kus látky, který jsem měla nutkání "vypořádat". 




















V úterý jsem si tak ušila navíc ještě jeden pár utěrek a také 2 jednoduché povlaky na polštářky, které se mi budou hodit jak do ložnice, tak do obývacího pokoje. Povlaky na polštářky bych ještě také ráda obháčkovala, tak Vám je ukážu až pak :-)

Krásný den

Anička

4 komentáře:

  1. Aničko, hezky vylepšuješ ...
    Krásné odpoledne ... Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Věrko, díky :-) A když se k tomu vylepšování přidá má oblíbená červená, jde to o to lépe :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, to jsou nádherné věci. Jsi šikovná. Krásný den Rija

    OdpovědětVymazat
  4. Rijo, to mi lichotí :-) Ale zůstanu nohama na zemi - to bude tou červenou, ta dokonale přebije i nějaký ten nedostatek :-)))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna