pondělí 15. dubna 2013

Béžový jarní "čepičkobaretek"


Dobré dopoledne,

s odstupem pár dnů, během kterých jsem se snažila užívat si krásného počasí venku, vracím se opět, aspoň na chvíli, k notebooku a svému blogu. Navzdory nesouhlasného postoje pár lidí z okolí, jsem se pár dnů před termínem porodu v pátek pustila do mytí oken. Prostě jsem musela. Konzultovala jsem to ale se svým lékařem a když mi řekl, že pokud si dám pozor, abych u toho nespadla a udělá mi to radost, tak proti tomu nic nemá, už mě nic nemohlo zastavit. Neumím jen tak sedět se založenýma rukama a na rozdíl od  řady jiných maminek v očekávání mi fyzická aktivita i v tak pokročilém stádiu těhotenství dělá dobře, jak "na hlavu", tak fyzicky. 

Takže se umývala okna, utíral prach, pralo se... V sobotu malý výlet do hor a v neděli trochu péče o jahodník, abychom měli brzy zase dobré jahůdky. Hlavně Viktorka chodí kolem jahod už teď jako mlsný kocour a neustále tvrdí, že už cítí, jak voní :-)

Včera konečně i u nás "padly" poslední zbytky sněhu. Chystám se tak zasadit ven odkvetlé cibuloviny, které jsem měla jako dekoraci doma a po tom "pracím" víkendu (a dneska další várka, tentokrát zimního oblečení) asi budu hodně žehlit :-)

Ale aspoň po chvilkách jsem se věnovala i háčkování. Původně to měla být čepička, ale nakonec to je spíš takový čepičkobaretek. Nic složitého. Fotky teda nic moc... holt mi to s tím focením "živých" objektů ještě moc nejde...

































Krásný jarní den

Anička

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna