neděle 16. září 2018

Do beskydských kopců...

... jsme se dnes zase po malé pauzičce vydali, abychom dočerpali pozitivní energii do příštího pracovního týdne. A taky dobyli další z našich plánovaných beskydských tisícovek... protože ať je trasa jakkoliv náročná, horská turistika nás v tomto ohledu ještě nikdy nezklamala .-)

Z Papežova po zčásti neznačené trase na vrchol Zimný (1080 m.n.m) ležící na trase ke královně Beskyd.


A fajně zase bylo :-)







Mějte krásný zbytek neděle

A.

PS: houby nesbíráme (s výjimkou žampiónů, které nám rostou na zahradě), ale s houbaři se teď v lesích doslova roztrhl pytel :-) 

7 komentářů:

  1. Aničko s nadšením sleduji vaše výšlapy. Už se nemůžu dočkat, až vyrazíme do Beskyd my. Loni nám nepřálo počasí, tak snad letos se podaří vyšlápnout na nějaký vrcholek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rijo, ani nevíš, jak moc mě to potěšilo :-) Mám radost, že inspirujeme k návštěvě našich milovaných Beskyd i někoho dalšího. Přeji krásné dny A.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Aničko, vy jste se do těch výšlapů "obuli". :-) Dětičky mají ve škole a školce o čem vyprávět, takové zážitky u počítačů nenajdou. My jsme včera po dlouhé době vyjeli na kole (stále chodíme s pesánkem). Bylo nádherně. Od nás musíme všude do kopce, tak trochu s kámoškou "reptáme" ;-), ale ten pocit, když to nevzdáme, stojí za to. ;-) Přeji pohodový pracovní týden! Pa, D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, obuli a mám z toho vážně velkou radost. Protože my jsme s mužem chodíme do hor a přírody vůbec strašně moc rádi. Doufala jsem v to, ale nečekala, že to přijde tak brzy a v takové intenzitě i s dětmi. Moc si to užívám. Pro mě je to jeden z nejsilnějších dobíječů mých baterek, které znám. Být v přírodě, hýbat se a k tomu být se svými nejbližšími. Co může být víc? :-) Fandím i Tvému výletování na kole, taky moc rádi s dětmi jezdíme a cítím, že i tady postupně budeme dobývat další pomyslné mety s tím, jak jejich "výkonnost" poroste. Člověku to dává další možnosti, jak poznávat svět okolo sebe. Tak ještě spoustu krásných nachozených či najetých kilometrů nejen v kopcích :-) A.

      Vymazat
  4. Náhodou jsem zavítala.Nádherné fotografie z míst,které jsem před lety navštívila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, díky za komentář. Máme to tu moc rádi :-) Mějte krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna