pondělí 18. června 2018

Travný (1203 m n.m.)

Další dvě pomyslné fajfky v seznamu zdolaných beskydských tisícovek a dalších 17 km na kontě našlapaných rodinných horských km v letošním roce :-) 

Malý Travný a Travný dobyt! :-) 


Kolena a vůbec všechny možné i nemožné klouby v těle dostaly pořádně zabrat. Dobré 3/4 cesty samý šutr pod nohama. To nebyl "travný", ale kamenitý .-) No, ale když jsme zvládli toto, tak už snad úplně všechno :-)

Ilonko, tuhle trasu bych Ti ale pro vaši letní dovolenou v Beskydech určitě nedoporučila. To bys mě proklínala až do desátého kolena... :-)))

I když... když jsem jsem se ptala Jiříčka po cestě zpátky, jak se mu ten výstup líbil, tak přes všechny útrapy náročné cesty řekl, že to bylo super, že jsme to zvládli a hlavně ta vrcholová kniha nahoře, že se do ní mohl zapsat... :-) Tomu říkám umění těšit se z maličkostí! :-))

Krásné dny

A.

4 komentáře:

  1. Aničko, to je super! Máš šikovné děti.:-) My byli o víkendu na Prašivé (dá se tam s kočárkem) a Travnému jsme mávali z dálky:-) PS: bolí mě kyčle... (prostě jiný pohyb a hned to tělo pozná:-) Tak Beskydům zdar, ať vám to šlape! :-) Pa L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, "Prašivku" už máme letos za sebou :-) Ale šli jsme z Komorní Lhotky, vy asi z po cestě z Vyšních Lhot, že? Tam jsme kdysi (ještě před dětmi) s mužem potili krev při výjezdu na kolech :-) Tak přeji rychlou regeneraci kyčlím. Já naštěstí nic necítím, ale muž si docela stěžoval, Viki trošku taky... Doma se nám osvědčily po náročném výkonu namazat takovými chladivými gely na namožené klouby a svaly, tak vyzkoušej .-) Může to být něco na způsob koňského balzámu chladivého nebo výborný je i kostiválový gel (ten jsme kdysi pravidelně používali, když jsme hodně cykloturistikovali). Pa A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna