pondělí 20. března 2017

První jarní...

... den je konečně tu! :-)

A s ním i můj letošní jarní věneček ve stylu "na přírodní vlně". K jeho výrobě jsem použila část bohatých zásob sena, které mi dodala paní učitelka z naší školky, nějakou tu sušinu a pár pírek z dřívějších let a obháčkovaná vajíčka (zásoby z dřívějších let). 


Snítky s drobnými žlutými květy jsem získala rozebráním umělohmotné květiny na drobnější kousky. Moc umělé květiny nemusím, ale když je to v malém a k dispozici není dostatek přírodního materiálu, přimhouřím oko :-)

A když jarní věnec, tak i jarní dekorace v blízkosti domu! Rostlinky jsou čerstvě vysazené, ale i tak už dokáží zvednout náladu a co teprve, až se rozrostou a také rozkvetou i všechny vysazené (nerychlené) cibuloviny... :-)


Krásné jarní dny, mé jaro začalo moc hezky návštěvou dvou kamarádek (jako připomínka pěkného, ale velmi krátkého setkání, se na mě usmívá ta krásná růžová primulka ve fialovém květináči .-))

A.

12 komentářů:

  1. Hezké zdobení. Ráda sen nakukuji.
    Hezký první jarní den a hezké i celé jaro.
    Hanka z Podkrkonoší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, to mě moc těší :-) Krásné jaro i Vám A.

      Vymazat
  2. Veliká nádhera, jak věnec, tak výzdoba.
    Krásný a šťastný první jarní den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji a krásné jarní dny i Vám .-) A.

      Vymazat
  3. Aničko, krásná jarní výzdoba! Měj krásné jarní dny Inka

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Aničko, pěkně přivoláváš jaro a moc se mi líbí skloubení kytiček s keramikou. Rozesmátý pták s puntíkatou mašlí vede. Prosím, z které dílny pochází. ;-)Zaječí hlavička se povedla. :-) Primulka je milý dárek, je krásná. Přeji pěkný den! D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, já si to docela užívám. Jsem "zdobící" typ :-))) Ten ptáček - toho mám z dílny Zuzky Morkusovic (http://morkusovic.blogspot.cz/). Momentálně má ale po operaci ruky a je v rekonvalescenci, tak si budeš muset počkat... Zaječí hlavičky - ta není má vlastní, dostala jsem ji v několika kusech loni nebo předloni jako dárek od jedné čtenářky blogu a já ji konečně našla uplatnění. Krásné dny, Dášo A.

      Vymazat
  5. Aničko, vyrobila jsi úžasný jarní věneček, moc se mi líbí. Umělé květiny také nemusím, ale když nejsou nikterak křiklavé a jsou vkusné, jemné, tak mi nevadí. Líbí se mi třeba umělé tulipánky, ty vypadají jak živé. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, děkuji, mám radost, že se věneček líbí. U umělých květin je pravda, že za poslední roky se jejich zpracování natolik zdokonalilo, že někdy musím přijít dřív a sáhnout si, abych si ověřila, zda jsou živé nebo ne :-) Ale když to jde, příroda mě vždycky více potěší .-) Krásné dny A.

      Vymazat
  6. Aničko sama krása tu je a máme jaro tady přeji krásné jarní dny

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna