neděle 12. března 2017

Kohoutí retro...

... skládací nákupní taška je nečekaným zpestřením posledních poměrně dost nabitých dnů. Ale vítaným. Já bych se asi do většího tvoření ještě nějakou dobu nepustila, pokud by mě k tomu nepřinutily okolnosti (viz karnevalový kostým pro Viki). Práce u mě měla vždycky přednost před zábavou... Takže své poslední zákaznici děkuji. Výrobky do obchůdku na Fleru sice beru jako zábavu, ale již zadanou objednávku odmítám velmi nerada .-) A tak se šilo a protože už to asi hodně potřebuji, náležitě jsem si to ušila a taška šla pěkně od ruky. 



Oblíbenou skládací nákupku už jste u mne viděli mnohokrát. Černobílá klasika spolu s bílým ručním peříčkovým potiskem a jednoduchou výšivkou patří k oblíbeným. Co se mění, je dekor podšívky, klopy a uch tašky. Už tady byly velké puntíky, staré noviny, proužky... a tentokrát tzv. kohoutí stopa, můj další oblíbený dekor. Na tašce se mi hodně líbí, tak doufám, že bude i zákaznici a hlavně osobě, která taškou bude obdarována .-)

Krásnou neděli

A.

12 komentářů:

  1. Krásná taška, určitě udělá nositelce velkou radost. Pěkný den J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, děkuji, věřím, že ano :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Krásná, Aničko, moc se ti povedla:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji, to je trochu taková sázka na jistotu :-) Mám radost, že se líbí i tato verze .-) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Moc povedená taška Aničko, umíš nakombinovat látky a to doplnění tiskem a jednoduchou výšivkou se mi vždy velmi líbí.
    Přeji ti pohodové dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, moc děkuji. Já si ráda hraju se vzory, barvičkami, detaily. Moc mě těší, když to ocení i někdo jiný než já sama :-))) Krásné dny A.

      Vymazat
  4. Aničko, Tvoje nákupky jsou super a tahle je moc pěkná, myslím, že majitelka bude spokojená. :-) Vždy obdivuji ta originální peříčka. :-) Jen, nejdou Ti ze šití kohoutí stopy oči šejdrem? Mně se ta látka také líbí, ale mám trošku problém na ni koukat, natož ji šít. ;-)Pěkný den! D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, věřím v to :-) Moc díky za pochvalu. Ta peříčka jsou opravdu vždy originální, stále jsem se nedokopala k trvanlivějšímu materiálu k výrobě razítka než bramboře :-))) A k tomu vzoru - byla jsem se podívat do zrcadla a ... ne, myslím, že mé oči jsou úplně v pořádku :-) Krásné dny A.

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Milí neplecháři, díky za návštěvu i komentář .-) Máte krásný blog, fandím Vaší kuchařské výzvě .-) Krásný den A.

      Vymazat
  6. Taška je moc povedená, jste šikovná. Určitě se bude líbit.
    Krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji za poklonu. Tento výrobek patří mezi mé srdcovky... .-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna