středa 23. září 2015

Už v tom zase jedu...

... háčkování granny square je totiž vysoce návykové :-)

Plánovaná deka na sedačku bude nakonec z příze Baby Merino od Dropsu. Velké háčkovací dilema tak nakonec rozlousknuto :-) 

A přestože jsem zvažovala hned několik krásných možností, pokud jde o vzor, skončila jsem opět u zmiňovaných babiččiných čtverců. Zpracování vzorku do výsledné podoby deky však bude přeci jen trochu jiné, než jsme zvyklí... Však uvidíte sami, až mi začne deka více přibývat :-))



Deka bude ve dvou odstínech neutrální šedé + pro zpestření červená (kterou jsem i začala). Měla by tak na sedačce ladit bez ohledu na zvolené povlaky na polštářích či další dekorace v nejbližším okolí... a navíc se mi moc líbí, vždyť je tam červená! :-)

Tak držte pěsti... něco mi říká, že to bude maraton... i když kdo ví... níže stav před pěti dny... :-) 


Krásný den

A.

12 komentářů:

  1. Aničko, to tedy přibývá rychle, určitě více, než moje čtverečky, kterých zvládnu za den max.3-4:-) Vypadá to pěkně:-) Ať to jde dobře od ruky. Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, Luci, když je chvilka a sednu si k dece, přibývá docela rychle :-)

      Vymazat
  2. Dobrý den, moc ráda chodím k Vám na virtuální návštěvu. Jste neuvěřitelně šikovná, kouzelnice :). Mám na Vás jednu prosbu, v jakém prográmku si upravujete fotky? Díky a hezké dny. Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, díky za kouzelný komentář :-) Pokud jde o prográmek - pracuji s foto editorem na http://www.picmonkey.com/ - online, bez stahování, a i v bezplatných částech řada skvělých pomůcek :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  3. Jsi moc šikovná! :) Deka bude krásná, těším se na výsledek. K*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, díky za poklonu, snad není předčasná :-) Sama jsem zvědavá na výsledek. Krásný večer A.

      Vymazat
  4. Aničko, deka bude parádní! Sleduji, jak rychle háčkuješ - znám tu posedlost a touhu vidět finální dílko a myslím, že ze zvolené příze se výborně háčkuje... Krásný podzim přeji, Maru

    OdpovědětVymazat
  5. Maruško, to je přesně ono, ta posedlost vidět finální výtvor, ta mě žene rychle kupředu! :-))

    OdpovědětVymazat
  6. ANičko zvolila si moc dobře, z této vlny jsem háčkovala deku vloni a je moc příjemná. Spotřebovala jsem cca kilo a vůbec není těžká. Jen ta cena :o)) , i když jsem nakupovala také v akci jako má Drops nyní, stálo to za to.
    Já chci uháčkovat deku jako dárek, ale stále se nemohu rozhodnout pro přízi, ach jo.
    Barevně se mi také tvá kombinace líbí. Já sháním šedou a k tomu sv.zelenou - naši mladí mají takové barvy v bytě.
    Krásné dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že u s ní má někdo další dobrou zkušenost :-) Ať nakonec vybereš tu správnou i pro své "mladé" :-) Krásný den A.

      Vymazat
  7. Páni. Deka! Už se moc těším na reportáže z "mezidobí".
    J.
    P.S. Konečně se mi podařilo sprovoznit můj milovaný web, který nevím proč nějak zamrzl a nedalo se na něj přihlásit. Takže už nejsem na adrese "mujkumbalek.blogspot.cz" ale na "bearsvalley.blogspot.cz"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko a těch možná ještě bude, než bude hotovo :-)

      A kumbálku škoda,,, no tak kouknu pro změnu na medvědí údolí :-))

      Hezkou neděli A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna