úterý 20. ledna 2015

Narozeninová GIVEAWAY a dárek pro Jitku poprvé

I když to možná vypadá, že s štětcem a plechovkou barvy poslední dva týdny ulehám i do postele, zdání klame :-)

Jitko, myslím celou tu dobu i na Tebe. A nejen myslím, já na "tom" i usilovně pracuji! :-)

"To" něco je polštářek, který by se Jitce, která vyhrála před časem v mé druhé narozeninové GIVEAWAY, hodil do interiéru svého bydlení, které sama popsala těmito slovy: "... Moje domácnost je úplně obyčejná, barevně laděná do přírodních barev. Mám ráda béžovou, hnědou, občas žlutou. A styl? Asi nejblíže je venkovský...."

Nápadů bylo hned několik a já (stejně jako když sedím po dlouhé době v restauraci s jídelním lístkem čítajícím více než pět položek) nebyla schopna vybrat jediný. Rozhodla jsem se tedy vyrobit tři různé alternativy, které Jitce (i vám ostatním) postupně představím. A ať si sama vybere, který se jí bude líbit nejvíce :-) Zbývající dva kousky pak budou k mání pro případné zájemce, kteří mi dají vědět na můj kontaktní e-mail.

Nešla jsem do žádné velké avangardy a držela se nohama při zemi. U prvního polštářku jsem se tedy rozhodla zvolit jemné tóny světle hnědé až hnědošedé barvy s různými dekory.

V komentáři k jednomu z mých "perestrojkových" příspěvků se však Jitka zmínila, že by přeci jen mohla začít uvažovat o nějakém tom menším zpestření převážně neutrálních tónů barev u sebe doma. K černé se staví odmítavě... Ale taková veselá žlutá v malých akcentech (bambulka v každém rohu polštářku) by snad mohla projít... :-) A třeba na jaro bude mít Jitka vystaráno :-)

Přední díl polštářku je podložen vatelínem, v zadní části je tzv. hotelové zapínání. Povlak je šit na výplň o velikosti 50x50 cm, ta je součástí dárku.

Tak tady je první kousek, Jitko :-)


Krásný den

Anička

8 komentářů:

  1. Jé pěkný polštářek! Mám stejnou puntíkatou látku. Jen se tedy přiznám, že ty bambulky na mně působí rušivě, ale jinak se mi to líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, díky za komentář. Každý jsme jiný, jednomu líbí, druhému nelíbí ... hlavně ať to má doma každý podle svého gusta :-) Měj se krásně Anička

      Vymazat
    2. to určitě!!! já to nemyslela nijak špatně, byl to jen názor. Měj se taky krásně.

      Vymazat
    3. Já vím a děkuji :-)

      Vymazat
  2. Tedy Aničko, už u prvního polštářku vím, že to budu mít hodně těžké. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) To jsem moc ráda, snažila jsem se, aby to nebylo (v dobrém) jednoduché vybírání :-))

      Vymazat
  3. Aničko, polštářek je krásný a bambulky by mě nenapadly, přitom jsou veselé a hravé a myslím, že u nás doma by byl polštářek neustále obsazený. Moc pěkný. Smekám před tvoji fantazií a elánem.
    Bohunka bo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, děkuji. Polštář s bambulkami v rozích jsem nedávno zahlídla při toulkách na Pinterestu a teď, když jsem zvažovala, čím bych ho oživila, vzpomněla jsem si :-)

      Hezký den

      Anička

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna