sobota 6. září 2014

Aspoň pár střípků ze sestřiny svatby...

..., když už jste se mnou sledovali část příprav na ni zde, zde, zde nebo zde... :-)


Foto: http://www.luciphoto.cz/Home.html

Fotit jsem se dvěmi malými dětmi nestíhala. Naštěstí však měla sestra zajištěnu moc šikovnou a sympatickou paní fotografku Lucku s pomocníkem. Z důvodů, o kterých jsem již psala dříve, jsem přestala zveřejňovat fotky svých dětí a vůbec celé naší rodiny. Koláž je tedy takovým kompromisem.

Přípravu samotné svatby (mj. i svatební oznámení a část výzdoby svatebních stolů) si zajišťovala sestra sama s pomocí kamarádky, která jí šla za svědka. Myslím, že se jim to moc povedlo. Líbila se mi řada vychytávek jako svatební noviny, kresba svatebního stromu svatebčany (finální podobu bohužel nemám nafocenu), svatební omalovánky a luštěnky pro malé hosty či pěkné hračky pro nejmladší svatebčany :-) Zajímavou alternativou klasického svatebního vývazku byly svatební odznáčky pro svatebčany. Sestra si na svatbu sama pekla svatební cukroví a svatební cupcakes.

Byl to krásný den.

Ať je i ten váš.

Anička

2 komentáře:

  1. Aničko, ta Tvoje květina, ta je úžasná v tom drdůlku! Svatba netradiční, ale o to krásnější. A moc to Tvým malým slušelo! Jistě všichni chválili Tvou kreativitu. A máte to asi v rodině, jak jsem četla o Tvé sestře. Měj se krásně Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, moc krásné střípky !!!! Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna