čtvrtek 14. února 2013

Že by bylo kolečkování u konce?

Háčkovaná dečka pro mimčo už je přes všechny cerepetie s nedostatkem materiálu připravená k užívání (no, ještě musím začistit pár čouhajících vlněných provázků, ale jinak je opravdu hotová :-)). 

Přesto, že jsem si ještě doobjednávala jedno klubko tyrkysově modré, tak mi i tak pochybělo pár centimetrů (mám vážné podezření, že doobjednávané klubko mělo méně metrů než ta předchozí....). Chybějící modrou jsem nahradila několika sloupky čokoládově hnědé, aspoň si naši dečku bezpečně poznám :-) 




A dokonale zafungoval zákon schválnosti, takže i u smetanově bílé pochyběl asi metr příze... Opět zasáhla čokoládově hnědá. Už jsem neměla sílu doobjednávat kvůli pár chybějícím centimetrům další ne zrovna levná klubka příze. Ale jsem spokojená, maximálně :-)

















Ještě připomenu - háčkovala jsem háčkem č. 4,5, z příze od DROPSu zvané ANDES, podle návodu Evy na jejím blogu, viz zde: http://evule-kotule.blogspot.cz/2012/03/navod-na-deku-s-kolecky.html.

3 komentáře:

  1. Ahoj Aničko, dečka moc hezká, taky jsem se do jedné pustila, myslím že bude hotovo až půjdu do důchodu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Marťo,zdravím a díky :-) K té Tvé dečce - pokud nebude z tenké příze, ale nějaké pěkně huňaté jako ta, co jsem teď dělala, tak je to otázka jednoho týdne :-) Ale abych se nechvástala - jednu z tenčí CATANIe mám rozdělanou taky... a bude to asi na dlouho. Ale jsem optimista, říkám si, že v nejhorším případě ji "dorazím" v porodnici :-))

    OdpovědětVymazat
  3. no pááni, tys teda rychlá! Tak krásnou deku za chvilku:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna