pondělí 17. prosince 2012

Obháčkované oříšky

Včera večer "naškrobené" ("naškrobené" není možná to nejpřesnější slovo, místo škrobu jsem použila vodu s cukrem :-)) vyschly. Mohla jsem je tak dnes vkládat mezi 2 půlky skořápek z vlašských ořechů a slepovat. Návody na některé z nich jsem sehnala na internetu, některá (třeba srdíčková) jsem si nakonec dala dohromady sama :-)







6 komentářů:

  1. odpadnem, tie obchackovane orechy nemaju chybu...super napad :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za milý komentář - nápad ale není můj vlastní - kombinaci háčkování s oříšky či šiškami jsem viděla už u generace našich šikovných babiček :-) Ale některé osvědčené věci stojí za to udržovat při životě :-))

    OdpovědětVymazat
  3. krásné Aničko, asi taky vyzkouším :-)
    měj se krásně Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Věrko. Určitě vyzkoušej, jako dekorace vypadají opravdu krásně :-) Já už mám na ně od mamky objednávku od loňských Vánoc :-))

      Vymazat
  4. Dobrý den Aničko.Vaše hačkované výrobky jsou naprosto úžasné.....

    OdpovědětVymazat
  5. Ivet, díky za návštěvu a moc děkuji za takový kompliment :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna