neděle 6. března 2016

Zaječí slečnu...

... jsem vyrobila pro svou nejmladší sestru k narozeninám. Letos jsou dlouho přemýšlela, čím ji obdarovat a pak jsem si vzpomněla, že jsme se dříve bavily o tom, že se jí andělky a jiná podobná stvoření coby velmi častá bytová dekorace bydlení ve venkovském či provence stylu líbí a bylo rozhodnuto.

Pro začátek tedy zajda v zeleném kompletku a protože to je "ona", tak s naondulovanýma ušima a nezbytnými doplňky - na krk šálka, na ruku květinový náramek. Kdyby dostala náhodou chuť do něčeho zakousnout, přibalila jsem ji do dárkové tašky i obrovský kornout různých oříšků a suchých plodů zabalených do lahodné čokolády či skořice. Člověk nikdy neví, jak se o ni budou druzí starat .-) Snad udělá sestře radost. No a andělka třeba někdy příště :-)


Trochu teď honím čas, který jsem ztratila v předchozích třech týdnech, kdy postupně onemocněl Jirka, Viki a nakonec i já. Ale není umíněnějšího člověka v okolí než jsem já, takže snad zase brzy srovnám krok a budu zase častěji přidávat příspěvky i na blog.

Vždyť za tři týdny tady máme Velikonoce a o pár dnů dřív i toužebně očekávané jaro se vším, co k tomu patří! Nemohu se dočkat, až začnu vyrábět jarní dekorace a zdobit dům i jeho nejbližší okolí :-)

Pokud by vám po mně bylo smutno, zvu vás do své Kvetoucí zahrady, ať už na nový web s blogem, tak facebookovou stránku. Bude mi velkou ctí, stanete-li se jejím fanouškem.

Mějte se krásně a užívejte prodlužujícího se dne a příprav na Velikonoce

A.

10 komentářů:

  1. Anicko,hodně podobného zajíčka dokonce v úplně stejne látce jsem dostala od mě kamarádky:-)U tebe vůbec nepochybuje, že se do jarního tvoření vrhnes s vervou a stihnes toho do Velikonoc ještě hodně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, to jsou mi věci... a já si myslela, jak budu originální :-))) Moc zdravím a krásné dny přeji A.

      Vymazat
  2. Ahoj Aničko, zaječice se ti moc povedla, hezky jsi ji vyfešákovala. ;-)Facebook nemám, ale dala jsem si odebírat novinky, aby mi nic neuteklo. Těším se na další příspěvky. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, moc děkuji za pochvalu i dalšího nefacebookovského fanouška .-) A.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Marci, děkuji :-) A možná bude další... Viki by taky moc chtěla, tak kdo ví... :-)

      Vymazat
  4. Aničko, ta je parádní, moc se ti povedla - jako všechno. U nás bacilouši řádí nyní, když mám chvilku, snažím se šít - je to silně návykové jako háček či jehlice, no jsem v začátcích, ale těší mě, že se hračky dětem líbí.
    Krásné dny a krásné tvoření.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, tak ať jste brzy zdraví. Už bude určitě jen lépe :-) Ať se daří! A.

      Vymazat
  5. Anička krásny zajačik, ja som sa len pokúsila, ale vzdala som to a šila som len vtáčikov. A má bodkované gombíky a kvietok na ruke a šatku na krku. Mám rada také milé detaily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zito, děkuji :-) A já myslím, že při Tvé šikovnosti není možné, abys nezvládla i toho zajíčka. Tos musela mít jen smolný den, ne? .-) Krásný zbytek soboty A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna