úterý 2. února 2016

(Skoro) jako na moři...

... se pomalu pohupují nové velrybí přírůstky do rodiny filcových zvířátek, které chystám spolu s dalšími maminkami na náš letošní dětský karneval coby malou pozornost.


Tak ještě ty slibované sovičky, pak přišít gumičky, aby se daly navléct na ruku či vložit do knihy jako záložka a mám splněno .-)

Krásný den

A.

14 komentářů:

  1. Zdravím Aničko :-))), žabičky i rybky vypadají suprově,parádně, děti budou nadšené. Ať se daří, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, děti budou mít z čeho vybírat .-) I kamarádky totiž intenzivně šijí a připravují a dalších zvířátek tak ještě přibude. Mám radost a moc mě těší, že se Ti mé filcové tvoření zatím líbí. Krásný večer A.

      Vymazat
  2. Aničko, ty jsou super, dětem se budou určitě moc líbit! L.

    OdpovědětVymazat
  3. Anicka predvcerom zabky, vcera prestieranie, dnes velryby. Ked zajtra das sovicky...... ???? Tak naozaj nespis, alebo prsteky velmi rychlo siju. Velryby su roztomile.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Atize, já potřebuji "nahnat" čas... rozjíždím spolupráci na konzultacích ke dvěma zahradám - jedné v Praze, druhé u nás na Moravě, tak si musím "vyčistit" stůl, než se do plánování zahrad ponořím naplno. Tak pak o mě neuslyšíš hodně dlouho :-) Krásný večer A.

      Vymazat
    2. Anicka, dufam ze uslisim a budu fotky zo zahrad. Moja zahrada je vsetko len nie moja pycha. Anicka zahrady len planujes, alebo ich aj realizujes?
      Nebojim sa toho, ze si neodskocis k rucnym pracam, ked to mas rada, tak to ide same.

      Vymazat
    3. Pokud klienti dovolí, tak i fotky ze zahrad budou... Minimálně z té naší ano .-) Zahrady v této chvíli zahrady pouze navrhuji (a to i "na dálku") či řešíme s klienty úpravu stávajícího osázení, tak aby přinášely větší radost a pastvu nejen pro oko, ale třeba i žaludek .-) Současně poskytuji i poradenství vč. zahradního koučinku. Blíže o tom, co v oblasti zahrad dělám, najdeš na mých webových stránkách: http://kvetoucizahrada.cz/. Realizace zahrad, kdy je třeba již pracovat s dalšími lidmi, je pro mne v tuto chvíli ještě velké sousto... Ale kdo ví, třeba za pár let...

      A k těm ručním pracím - ano, máš naprostou pravdu, bylo by mi po nich smutno a taky potřebuji věci střídat, aby mě stále bavily a dokázala jsem do nich vložit co největší nadšení, elán...

      Krásný den A.

      Vymazat
  4. Aničko, tleskám, moc se mi tvoje velryby líbí.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  5. Aničko - krásné tvoření, ty tvoje filcové zvířátka se mi moc líbí! Budete mít určitě krásný karneval :)
    Měj se krásně, budu se těšit na další fotografie :)
    R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reni, někdo dělá pěkná filcová zvířátka a někdo zase krásnou keramiku .-) Měj se krásně A.

      Vymazat
    2. :) Ani - moc Ti děkuju!!:) Měj se také krásně, R.

      Vymazat
    3. Za málo. Dobré "zboží" se prodává samo .-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna