pondělí 8. února 2016

Několik inspirací pro horké suché léto...

... jsem zveřejnila na svých nových webovkách Kvetoucí zahrada zejména pro ty z vás, kteří holdujete zahradám. Trávím tam teď velmi mnoho času nastavováním a optimalizací a hlavu teď pro změnu zaměstnávám něčím zcela odlišným než tvořením .-)

První příspěvek se týká založení tzv. suchého záhonu, který bude schopen prosperovat i s občasnou zálivkou dešťovkou.

via https://cz.pinterest.com/pin/313844667756133472/ via twsgarden.blogspot.ro
Druhý příspěvek je zajímavým tipem pro milovníky sukulentů. A počkejte si i na třetí příspěvek podobného ražení, který vám ukáže, jak vyrobit ze sukulentů poněkud netradiční věnec .-)

via http://www.bhg.com/gardening/container/plans-ideas/make-a-living-succulent-picture/#page=1

Ale nebojte, Bohunce jsem slíbila, že zbude-li dost materiálu, vyrobím ještě jedno prostírání pro jejího malého chlapečka navíc (a i když s odřenýma ušima, tak to zbude .-))... A taky jeden bonus navíc snad vyjde. Tak snad už brzy bude hotovo a já budu moct odeslat dárek i druhé výherkyni z mého posledního narozeninového GIVEAWAY. Snad to za to čekání bude stát, Bohunko :-)

Mějte krásné dny

A.

1 komentář:

  1. Určite sa pojdem inspirovat, zahrada je taka moja neprebadana zalezitost. Nenavidim burinu, takze len kosim a vytrhavam burinu a je to pre mna strasna zataz. Kazdy rok si nieco zasadim a som nestastna ked to nezakvitne, alebo nezarodi. Z toho prameni aj taka nechut k zahrade. Dufam ze ma tvoja stranka trochu nakopne. Prajem aby sa ti darilo v zahradniceni.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna