sobota 6. února 2016

K zamyšlení

Je dobré a zdravé koukat se alespoň občas na to, co se nám děje, z té lepší, pozitivní stránky, byť ne vždy se daří nebo máme těžký den. Tak jako to dělá má oblíbená, charismatická, herečka Květa Fialová.

Poslední tři dny pro mne byly, hlavně pokud jde o pracovní záležitosti, hodně náročné. O to víc jsem kvitovala, když se ke mně včera úplnou náhodou dostala jedna její citace :-)


Zdroj obrázku: http://i.idnes.cz/09/084/gal/JAZ2d7ab8_k_fialova.jpg


"Když vám odejde blízký člověk nebo vám nevyjde něco v práci a zavřou se jedny dveře, možná si řeknete: „Je konec, končím s žitím“. Ale nikdy, nikdy se ještě nikomu nestalo, aby se neotevřely dveře nové. Jsem dost stará na to, abych ze svého života i z životů svých přátel věděla, že se nové dveře vždy otevřou. Ukáže se vám úplně jiná cesta a najdete v životě zase nový smysl. Pokaždé je nová naděje – ale musíte ji uvidět. Uvěřit. A jít." 


Květa Fialová


Mějte pěkný den

A.

10 komentářů:

  1. Pani Kvetu milujem...a veru je to velka pravda...

    OdpovědětVymazat
  2. to je moc chytré ... Možná mě to pomůže v mém současném nesnadném rozhodování ... díky za ten citát
    simona

    OdpovědětVymazat
  3. verte ze ten citat sa k vam nedostal nahodou......................

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo ví... naštěstí nikdo v mém okolí neodešel, jen pracovně to bylo hodně náročné a myslím, že zbytečně. Nemám ráda papírování a vůbec formuláře a manuály a teď jsem si toho při vyřizování elektronického podpisu kvůli jednoho ze svých zaměstnavatelů, pro kterého pracuji jako externista, užila až nad hlavu. Nejprve při samotném vyplňování a přípravě všeho potřebného a později při samotném vyřizování na poště. No ale přežila jsem, i když se mi na puse vyrojila hromádka oparů. Snad budu mít od toho papírování zase na chvíli pokoj .-)

      Vymazat
  4. Díky , to jsem potřebovala...Ilča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, to jsem ráda, že Ti můj příspěvek přišel vhod .-) Krásný zbytek neděle A.

      Vymazat
  5. Paní Květu mám také ráda, její myšlenky, moudra... :-) Aničko, s opary jsem si také užila. Stres děla svoje. Kromě léků mi pomohla propolisová tinktura a medová mast s propolisem. http://www.pleva.cz/kosmetika-podporujici-hojeni
    Měj se fajn... ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Květa Fialová je pro mne obdivuhodné a neuvěřitelně inspirativní stvoření - přes její traumatizující zážitek z mládí - celý život dokazuje své umění životního nadhledu a optimismu. A také umění stárnout... ona pro mne totiž přes všechny její zdravotní komplikace nestárne! Za tip na propolisovou tinkturu a medovou mast s propolisem díky - vyzkouším .-) Krásný večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna