pondělí 22. února 2016

Jak mě bacil...

... otravný bacil? Nejspíš jsem nějakého odchytila na nedělním úspěšném dětském karnevalu, který jsme s ostatními kamarádkami od nás z obce zorganizovaly. Dojmy výborné, ale večer už jsem nemohla polknout ani slinu a ráno mě bolely všechny svaly, jako bych den předtím složila kamión uhlí.

Ještě jsem ho trochu "otestovala" pracovní cestou do Ostravy a vida, rozhodl se, že u mne ještě chvíli pobude, potvora jedna :-(

Toto úžasné video s obdivuhodnou 3D animací slavných děl mého milovaného impresionisty Van Gogha mi ale dalo aspoň na chvíli zapomenout .-)

Zdroj: www.yutube.com

Dobrou noc

A.

8 komentářů:

  1. Milá Aničko, jejda, brzy se uzdrav. Co ostatní marůdci?
    Těším se na fotky z karnevalu, až ti bude líp.
    Krásné dny.
    B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, nic jiného nezbývá. Těším se, až budu zase brzy fit a v plné síle. A ostatní marůdci? Žádné další (klepu) tu už nemáme .-) Fotky z karnevalu - já jsem karneval moderovala, tak na focení nebyl čas, jen pár fotek ze začátku... tak snad se mi jich více sejde od známých .-) Měj se krásně A.

      Vymazat
  2. Aničko, tak se brzy uzdrav. Mě bacil bacil už minulé pondělí. Úterý jsem v práci ještě zvládla jakž takž, ale chlapi mě poslali domů a bacil se mě neustále drží. Takže jsem ještě tento týden doma s dětmi. Snad ten tvůj bacil nebude tak vytrvalý jako ten můj.
    Brzké uzdravení Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, snad už je Ti líp. Mně pomohl klid v teplé posteli, lék a hodně spánku. Ještě nejsem 100% ok, ale to nejhorší mám snad za sebou .-) Měj se hezky A.

      Vymazat
  3. Och aj okolo mna nieco kruzi, tu trochu hrdlo boli, potom hlava...ale snazim sa bacil nejak posunut. Musim byt zdrava na vikend. Anicka skore uzdravenie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zito, tak držím palce, ať si silnější než on .-) Já měla jít o víkendu na ples, ale ten tím pádem padl... Ale jsou horší věci na světě. Díky za přání k brzkému uzdravení. Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna