středa 10. února 2016

Bohunko, už letí...

... zabalené v balíčku, chtěla jsem napsat. Obláčková prostírání 6 + 1 pro malého "prince" a k tomu bonusová kulatá prostírka či běhounek na stůl (nakonec vyšel materiál i na ni) .-) Bohunka se mi však dosud neozvala na žádost o zaslání adresy, tak doufám, že je u ní všechno v pořádku a brzy napíše... a já mohla uzavřít další narozeninový GIVEAWAY. 


A teď by to chtělo ten karnevalový kostým pro Viki... Je to teď ale náročnější - Jirka je od úterka doma kvůli úpornému kašli. Přes den je bez nálady a v noci je to ještě horší. Druhá noc kašlem a pláčem přerušovaného spánku a cítím se, jako kdyby mě přejel parní válec. Snad bude brzy lépe.

Ale zpět ke kostýmu. Marně se snažím sehnat alespoň trochu pružící jednobarevné zelené tričko s dlouhým rukávem bez jakéhokoliv vzoru, nápisu... velikost min. 128, může být i 134. Nemáte někdo tip nebo vlastní zásoby, které už nevyužijete?

Krásný den, pokud možno bez viróz či chřipek

A.

5 komentářů:

  1. Aničko, dárek se ti moc povedl. :-)Zelené triko nemám, nemají u vietnamců? Děti ve škole také hodně kašlou. Přeji, ať je brzy líp! Hezký večer. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, to mne nenapadlo... Díky za tip .-) A k Jirkovi - už je trochu lepší, v noci sice hodně kašlal, ale už to nebyl permanentní stav, tak jsme i zavřeli oko :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Aničko, zlatíčko, už jsem tu, omlouvám se. Trička určitě najdu, ale zda úplně čistá, netuším, jedno už tu mám měsíc připravené na nějaké přešití, nikomu přesně nepadne, ale já a šití.. až já budu velká, možná se naučím šít, vidíš, ještě že to neumím, kouknu po dalších a dám ti vědět.
    Jinak souprava je nádherná, jsi obr šikulka.
    Krásný zasněžený den.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, to jsem ráda. Pošli mi prosím do mailu svou adresu, ať mohu balíček odeslat. Pokud bys našla něco ve svých zásobách, bylo by to super... Karneval máme příští neděli a ještě potřebuji tričko trochu vyzdobit. Kouknu se ještě i k těm Vietnamcům, jak psala Dáša...

      Hezký den A.

      Vymazat
    2. No já o tom píšu a akorát dorazil mail od Tebe .-) Tak pošlu. Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna