úterý 15. dubna 2014

Velikonočně i u nás

... konečně. Donutila jsem se začít více konat, pokud jde o velikonoční výzdobu našeho domu. Nějak se letos před Velikonocemi víc soustředím na zahradu než na interiér. Možná to bude tím, že jsem loni v tomto čase byla v devátém měsíci těhotenství a napjatě očekávala, kdy se miminko rozhodne přijít na svět. A abych si zkrátila čekání, tak jsem vytvořila hromadu dekorací (které ale letos, jakoby se našly :-)). O takových projektech na zahradě jako teď v posledních dnech jsem si mohla nechat s miminkem v bříšku jenom zdát. Ale tak to má být. Letos si to maximálně vynahrazuji. A tvoření tak jde momentálně trochu stranou.



Pár nových dekorací ale přece jen vznikne i letos. Věneček ke vchodovým dveřím jsem vám už ukazovala. Možná vyrobím ještě jeden, úplně jiný. Nahlodala mě Ajka se svým "patchworkovým" věnečkem a taky Andrea se svým "látkově cupkatým" věnečkem. A včera odpoledne jsme s Viktorkou po dlouhé době zase společně tvořily. Vytáhla jsem zbytek zásob samotvrdnoucí hmoty Keraplast od předvánočního tvoření a vykrajovaly jsme velikonoční a jarní motivy. Až vyschnou, mám v plánu natřít je akrylovými barvami a možná i přestříkat bezbarvým lakem... A vajíčka? Mám jich od loňska tolik, že jich doděláme maximálně pár kousků, aby si Viki užila tvoření :-) I když, pokud nás to chytne... Kdo ví? :-))

Mějte krásný den

Anička

PS: na mail se mi přeposlalo pár komentářů od anonymních čtenářek, na které bych ráda odpověděla, ale u příspěvků na blogu se neobjevují, nemohu tak reagovat. Pokud se jedná o ten váš, napište jej prosím znovu k příspěvku nebo mně na mail uvedený na blogu. Stalo se to už někdy některé z vás blogerek? Nevíte, kde může být problém? 

10 komentářů:

  1. Aničko, mě se to už párkrát stalo. Máš je ve spamech. Mrkni na bloger, kde se objevují komentáře a můžeš si je ze spamu normálně přehodit do komentářů. Nevím jestli to píši srozumetelně. Krásné velikonoce Rija

    OdpovědětVymazat
  2. Rijo, díky moc. Pochopila jsem a už jsem věci napravila :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko ahoj,máš krásné výtvory ,když ono je tolik nápadů co bych chtěla zkusit ,ale není tolik času.Chodím hodně na zahrádku asi jako ty a pořád něco předělávám.Hezký den Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, já mám stejný problém. Hromada nápadů i inspirací kolem mě, ale to se prostě nedá všechno zvládnout :-) Ale je to lépe, než bychom se nudily, ne? .-)

      Vymazat
  4. Aničko už ti někdo řekl že jsi móóóc šikovná???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, teď to hodně zasmrdí, ale nejvíc si to říkám sama :-) Pokaždé, když se mi podaří udělat něco, o čem si na začátku nejsem jista, že to zvládnu... Ale jsem pokušitel, takže pořád zkouším... :-)) No a pak občas přijde i to sebekritické "tak to si po...." :-)

      Vymazat
  5. Aničko, máš krásně nazdobeno ...

    OdpovědětVymazat
  6. Aničko, krása veliká ....... Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna