úterý 26. listopadu 2013

Pár dnů, ale přijde mi to skoro jako měsíc... :-)

Dobré ráno,

pár dnů jsem tady nebyla, ale přijde mi to skoro jako měsíc :-) Jak už to bývá, mé plány zcela neplánovaně změnily okolnosti, které nebyly úplně v mé moci... Letošní podzim se nám moc nedaří, pokud to beru ze stránky zdravotní. Jako bychom se pořád motali v kruhu - viróza, které se u nás doma vyhnul snad jen pes, plané neštovice u obou dětí (které až na počáteční horečky u Viki naštěstí proběhly celkem poklidně) a teď nejspíš Jiříčkovy zuby... Od pátku do nedělního večera bojoval s vysokými horečkami, bez dalších příznaků (tedy kromě slintání). Nebyli jsme si jisti, co s ním je. V neděli večer už jsem zvažovala, že v pondělí ráno vyrazím k doktorce, ale horečky během noci odezněly a dnes už je i bez zvýšených teplot. Mám radost, nejspíš to budou opravdu ty zuby. Ničeho jsem si však nevšimla, dásně nevypadají otekle ani zarudle, necítím, že by se tam někde prodíral zoubek... Na druhou stranu na dotek jsou citlivá, Jiříček teď hodně pláče a je celý nervózní.... Snažím se být optimista, růst zoubků je přeci taková perspektivní záležitost, je to lepší, než kdybychom museli řešit další nemoc :-)

Přestože noci jsou teď zase náročnější a já pak přes den unavenější, snažím se aspoň trochu tvořit. Přislíbila jsem školce nějaké výrobky na místní mikulášský jarmark (který se bude konat už tuto sobotu), tak makám :-) Je to pěkná hromádka, taková všehochuť... šití látkoví medvídci, prasátka, koník.... šité hvězdičky (zdokonalila jsem postup, takže se teď začínají jedna druhé i podobat :-)), mé oblíbené vyšívané a obháčkované oříšky, háčkované sněhové vločky a hvězdičky a taky pár kousků filcových ptáčků. Šité dekorace ještě musím zfinalizovat (došít, prošít, dodekorovat), ostatní už mám ale hotovo.. i když možná mi to nedá a pokud to vyjde, vyrobím ještě pár filcových ptáčků zpěváčků :-) Vše chci zabalit do bedýnky od ovoce, kterou ještě musím napatinovat nabílo, větvičky na zavěšení některých dekorací snad zajistí školka... :-)

Až budu mít finálně zkompletované, zveřejním nějakou reprezentativnější fotku :-))

Chtěla jsem vám taky poděkovat za slova pod posledním příspěvkem k mé první narozeninové GIVEAWAY i za ta, co mi posíláte na mail. Některé z vás ani neznám (tedy alespoň virtuálně) a objevuji vaši existenci až nyní, i když podle vašich slov sledujete můj blog delší dobu. Budu ráda, když o sobě dáte vědět i mimo Giveaway, pokud budete mít co říct :-)

Maryška psala "...Ale nejsem členem tvého klubu tak nevím jestli to bude platit...". Maryško, asi máš na mysli skupinu mých pravidelných čtenářů, kteří jsou vidět na levé straně od textu mých příspěvků. Já se na to neupínám, takže určitě jdeš do slosování, i když tam "nevisíš" veřejně. Pokud bys ale chtěla a nevěděla, jak na to, pak stačí zmáčknout na odkaz nad nimi "přihlásit se k tomuto webu" a vybrat platformu, u které máš zřízen účet/konto (případně si jej zřídit u některé z nich, mně třeba vyhovuje google, u kterého mám e-mail, řeším přes něj blog, čtu a vyhledávám blogy jiných, ukládám dokumenty ap.)...

Mějte krásný den

Anička

PS: dnešní vložená fotka bez aranžmá, tak nyní vypadá můj pracovní koutek :-)
PS2: u nás už druhý den sněží, mohlo by to tak být i o Vánocích... aspoň letos, prosím...

8 komentářů:

  1. Aničko, opravdu se nenudíš. :-) Koutek máš pestrý, veselý. ;-) Já když tvořím, mám čurbes po celé kuchyni. Hlavně ať jste fit. D. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, ty toho také stíháš požehnaně. Jo a bílé Vánoce, tak ty by se mi také líbily. U nás je zatím jen poprašek, sněžilo po chvilkách přes den, ale zatím se sníh moc nedrží.
    Hezký večer ... Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, Vy jste neuvěřitelný pracant :-) . Dárečky, jak popisujete, budou určitě moc hezké, už se těším na jejich fotečky.
    Pěkný den
    Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Ano, jen já tomu "pracantovi" říkám "workholik" :-)

      Vymazat
  4. Aničko, děkuji za vysvětlení, později se někam upíšu, teď na to není kdy :O). Tvůj koutek na tvoření je správný, malý, ale útulný - zdraví Tě Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, Maryško, záleží na Tobě. Ale nebudeme tomu říkat upisování, ano? :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna