sobota 14. dubna 2018

Když nemůžeš, přidej víc...

... zakřič prostě s plných plic, že "to nejde, NEEXISTUJE"... Určitě tu písničku od naší místní hudební skupiny Mirai znáte :-) Mimochodem - minulý víkend jsem si ji užila naživo na koncertě Anny K., kde Mirai (ze stejnojmenné skupiny) přišel jako její host také zazpívat.

Moc vás všechny zase po delší odmlce zdravím. 

Nebudu dlouze vysvětlovat, proč mi to zas tak dlouho trvalo (to si asi lehce domyslíte) :-)

Chci jen napsat, že je mi fajn, práce je dost a těší mě moc. A k tomu se mi podařilo znovu trochu posunout hranice své komfortní zóny (proto ta píseň) .-)

Začala jsem letos po Velikonocích po mnoha letech opět běhat... dala jsem si za cíl připravit se během roku na 10km závod. No a závod přišel dřív, než jsem čekala. Když náš místní prženský klub zorganizoval nultý ročník Prženské desítky na dnešní den... :-) 

Když jsem si o tom četla v našem plátku, ve kterém byl zveřejněn plakátek s běžcem ne nepodobným našemu panu starostovi, tak jsem se zasmála... a říkala si, super, tak letos určitě ne, ale příští rok...

Jenže pak jsem si tento týden v pondělí zaběhla při svém ranním tréninku i tu desítku... a zjistila, že to dám!

Tak jsem to dneska zkusila (musela jsem si o podporu zavolat svého taťku... a nezklamal :)). 

A já tak zvítězila sama nad sebou! Můj cíl byl zvládnout to i podruhé v životě, i kdybych měla doběhnout mezi těmi namakanými borci, co trénují dlouho, poslední. 10km trať jsem dnes zdolala a k tomu jsem dostala navíc bonus v podobě krásného druhého místa v mé kategorii :-) Jsem šťastná jako blecha, co vám budu povídat.





Moc mě baví to letošní posouvání hranic mých komfortních zón... 

A díky moc tomu nahoře, nebo kolem mně, prostě děkuji za to, že mi staví do cesty tolik roztodivných příležitostí, která činí můj život o to krásnější, když se je snažím zvládat a víc u toho poslouchat své vnitřní já a to, co si přeje než ten rozum, který člověka někdy neskutečně svazuje :-)

Mějte krásné dny

A.

PS: abych nezapomněla, své komfortní zóny dnes posunula i naše Viktorka, která se přihlásila do dětské kategorie a ve své věkové skupině běžela 600 m... byla skvělá, běžela jako o život... a získala bramborovou... ale k té stříbrné chyběl jen fous .-)

10 komentářů:

  1. Aničko,moc přeji ke krásnému úspěchu.Jseš dobrá,hned takovou štreku uběhnout a skončit ještě na bedně.Fakt klobouk dolů.Tak mě jen zbývá Ti popřát ať se daří.Komfortní zo'nu pokořuješ perfektně.Papa Lenka.K

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, jsu fakt dobrá! A Viki je po mamince 😉

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, moc gratuluju, to je fakt super výkon! Ať se ti dál daří všechno, co si usmyslíš, držím palce. Věrka S.

    OdpovědětVymazat
  4. Aničko, gratuluju. Umím si představit, jak se cítíš, já uběhla první desítku taky dnes a za týden jdu na náš charitativní běh. :-D Těším se a mám snad i menší obavy, když už jsem to jednou zvládla. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Aničko, moc vám S Viktorkou gratuluji. Jste holky šikulky. Já bych nedala asi ani těch 600 m, :O)
    Přeji pohodový týden. D.

    OdpovědětVymazat
  6. Aničko jste fakt dobrá a malá také. Ono to není jen, že běháte (pro sebe a svůj dobrý pocit), ale i čas a odvaha přihlásit se na závody, to chce silného člověka. A fakt je, že moje, Zátopkovo i vaše "Když nemůžeš, tak přidej víc.." hodně silná píseň. Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Aničko, říkala jsem si, že asi nemáš času nazbyt... ;-)Moc, moc gratuluji Tobě i Vikince. Jste obě borky! :-) A koncert musel být také úžasně silná záležitost...
    Přeji Ti krásné jarní dny. D. ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Holky, opožděně, ale moc moc děkuji za sebe i za Viki :-) Běhám dál, čtyřikrát až pětkrát týdně, 5 - 13 km trasy, už to budou tři měsíce a cítím, jak se zlepšuju (i vidím, už jsem stáhla svůj čas z první uběhnuté desítky o víc než patnáct minut) :-) Ale hlavně moc mě to baví a skvěle to odbourává stresy a okysličuje hlavu. To se pak vymýšlí... :-) Na podzim se chystám na další dva nebo tři závody zase na 10 km... Uvidíme .-) A příští rok, to bych chtěla pokořit půlmaraton .-) Hezké dny všem A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, klobouk dolů. :-)Tak ať Tě o stále baví a hlavně jsi fit! D. :-)

      Vymazat
    2. Dášo, děkuji za přáníčko :-)))

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna