neděle 11. března 2018

Neděle

Před týdnem a kousek mínus dvacet, dnes o pětatřicet stupňů víc. 

Tohle počasí člověka nenechá chladným... To se ví, že jsem dnes vystřelila ven už v osm ráno. Navzdory neděli. 

Bylo to silnější než já :-)

Má zahradní dobíječka baterek funguje na 200 % (snad se zítra postavím...) 

A víc než 3/4 jarního zahradního úklidu jsou hotovy .-)



Vedle práce také užívání si sluníčka, prvních kvítků krokusů v trávníku i dvou nových keramických přírůstků od Renči na přání :-)

Krásné dny

A.

6 komentářů:

  1. Aničko, moc ráda tě vidím. Chybíš mi tu, moc.
    Sluníčko dokáže divi, viď? Také se mi lépe vstává a těším se na zahradu:-)
    Krásné dny.
    Bohunka
    U nás je tedy ještě dost sněhu, ale už aspoň obcházím a okukuju.

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, tak to já na zahradu vyrazila až po o a jen na necelou půl hodinku neb děti měli po nemoci povolenou krátkou vycházku. Takže jsem stačila jen skouknout zahradu, odstranit suché listí z jahod, ostříhat zapomenuté pivoně a malinko pohrabat záhonek u vistárie, kde jsou právě pivoně a krokusy. Na další práci na zahradě nebyl čas. Musím pohrabat znovu trávu, ještě jednou ostříhat růže - jarní sestřich jak říkal můj děda na tři očka, pohnojit jahody, růže a boruvky. Prostě na zahradě je ještě spousty práce, ale už se na ni po zimně těším. Tereza

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, u tebe mne vůbec nepřekvapuje, že máš skoro hotovo po zimě. U nás v sobotu bylo ještě ošklivo, to manžel pracoval ve skleníku, zasel alespoň ředkvičky. Nedělní teplo a slunce jsme po obědě využili k výletu do přírody. Na zahradě je ještě příliš mokro, musíme počkat, ale má snad v týdnu pršet, to by mne mrzelo, zase by se práce odložila. Ale tak to je vlastně u nás každé jaro :o)), bydlíme pod kopcem tak se voda žene k nám.
    Krásné dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Aničko :-),vůbec mě nepřekvapuje, že jsi makala na zahradě (dobíječku cítíš možná i dnes? ;-) ). Já zatím obhlížím, vzala jsem rýč, ale země je ještě moc zmrzlá, stříhat není co, srnky se snažily :-( a v pátek jsme si přivezli psí miminko, tak máme o zábavu postaráno. ;-)
    Aničko, měj se fajn, sluníčko všechny bacily vyžene. :-)
    D.

    OdpovědětVymazat
  5. Já si v neděli už uý´žívala první kafíčko na balkoně a supeeer :-) Moc se těším na jaro

    OdpovědětVymazat
  6. Aničko, ty jsi neuvěřitelná.
    Teď jsem se na Fb koukla na příspěvek Kvetoucí zahrady. Jak jsem psala, je to můj sen, ale naše psí holky jsou paní naší malé zahrady :)
    Manžel rozšířil záhon, kde mám od podzimu připraveno na skoro takový letničkový sen, který už jen čeká na plůtek. Doufám, že k němu budou mít holky respekt.
    Přeji ti hodně zdraví a pohody. Eliška

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna