pondělí 31. srpna 2015

Červená...

... se staré skládací štokrlátko po manželově tatínkovi (ještě mám 2 ks :-)), které jsme s Viki společnými silami v sobotu odpoledne natřely akrylovou barvou, aby mohlo sloužit jako odkládací stoleček u její postele. 


Dosavadní lavici s výsuvným šuplíkem jsme přesunuli k Jiříčkově posteli. Když se zásuvka vysune, dá se lavice využít jako stoleček na kreslení. Obsah zásuvky je navíc spojen spíše s Jiříčkovou zábavou než Viktorčinými hrami.


A Viktorka se jako předškolačka může výhledově těšit na velký pracovní stůl se vším příslušenstvím, které k tomu patří :-)

Pohodové poslední hodiny letních prázdnin

A.

6 komentářů:

  1. Nádhera, v takovém pokojíčku se bude spinkat..:) Jste mi obrovskou inspirací.. doufám, že nevadí, že se chystám některé vaše nápady v budoucnu použít.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, při spinkání jsou obě děti jako andílci. Usínají a spí velmi spokojeně :-) Moc mě těší, pokud se Vám pokojíček našich dětí líbí a inspirovala jsem Vás do budoucna při budování podobného u Vás doma. Krásný den A.

      Vymazat
  2. Super pokojíček, škoda , že mám dceru dospělou..to bych se taky vyřádila...Pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, díky :-) Ono se dá ale vyřádit i u dospělé dcery. Jediný problém vidím v tom, že ta už bude mít asi vlastní (a od těch Tvých možná dost odlišné) představy o tom, jak si pokojíček zařídit a nazdobit :-))) Hezké odpoledne A.

      Vymazat
  3. Jééé - moc hezké (páč mám doma raubířku - ta holčičí část je mému srdci bližší :)) Je to krásně sladěné!
    Krásný večer, Renča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo, díky za pozitivní reakci. U těch holčiček se člověk obecně asi více vyřádí :-)) Hezký den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna