čtvrtek 30. července 2015

Nové kapradí přírůstky...

... do nových hypertufích květináčů. Abyste rozuměli - nejsem takový šílenec, abych s dlahou na ruce i betonovala. Tyto květináče už jsou na světě nějaký ten pátek, jen potřebovaly vyklepnout z forem a toho se pro tentokrát ujal manžel :-)


No a kapradiny jsem "zachránila" ze strání cestou z úterní dopolední procházky :-) "Hostí" obyvatelé pak čekali jen na své přesazení z kupných květináčků do těch nových hypertufích.

Na koláži je vidět, jak rozdílnou výslednou podobu hypertufy mohou mít v závislosti na použitých poměrech základních surovin (štěrk/písek, cement, rašelina).

Pěkný den

A.

4 komentáře:

  1. Aničko květináče nemají chybu - jste moc šikovná!
    A kapradí i hostám vyloženě sluší. Líbí se mi umístění na kačírku, pěkně se to doplňuje. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky. Taky se mi kapradiny a hosty v hypertufech hodně líbí. Myslím, že se pro hypertufy (podobně jako suchomilné netřesky či rozchodníky a rozhodníkovce) prostě narodily :-)) Hezký víkend A.

      Vymazat
  2. Hypertufi vypadají bezvadně. Dobrá inspirace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, díky a těším se, že jsou inspirací i pro jiné :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna