pondělí 17. února 2014

Bryndáčky

Dobrý den,

takhle vyřízení už jsme nebyli s mužem hodně dlouho. Kde se vzala, tu se vzala, nikdo neví odkud, angína. Děti jsou naštěstí zdravé. Ale víkend s hyperaktivní Viki, co se nudila se dvěmi marody doma, kteří jí pořád peskovali za "skvělé" hry, které vymyslela pro sebe a svého 9,5měsíčního bratříčka, byl hodně náročný. Musím říct, že když jsem jí dneska zavedla do školky, hodně jsme si oddychli. Antibiotika snad brzy zaberou a bude zase lépe.

Ještě v sobotu dopoledne  jsem si rozešila několik bryndáčků, na které jsem měla už delší dobu spadeno. Vyhlídla jsem si je u Hanky. Než jsem definitivně uznala, že jsem opravdu nemocná a že nejlepší bude, když budu dělat jen to nejnutnější, abychom ve zdraví přežili do pondělí, stačila jsem ušít aspoň tři kousky. 

Mám radost, že se mi podařilo zrecyklovat pár dalších kostlivců ve skříni (no ne úplně zcela, ještě na pár bryndáků zbylo :-)) - na spodní část bryndáčku jsem použila starší froté osušku, na vrchní díl pak silnější bavlněnou látku, ze které jsme jako děti měly se sestrami ušito povlečení a závěsy... no a taky zbytky látek seříznutých do pruhů na patchworkový díl. Zapínání je na druky. 


A v plánu jsou ještě další, opět recyklační :-) S ryze  "chlapským" designem :-)

Mějte se krásně

Anička

12 komentářů:

  1. su super aj ja sa na ne chystam ....
    M.

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, pěkné bryndáčky. :-) Ať j brzy líp! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To je parádní recy, tak to mám ráda. A víš, že je Hanka už čerstvou maminkou? :-) Hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, díky za reakci. Já mám recy projekty taky moc ráda. Mám pocit, že mi často přinesou větší radost než když šiju, háčkuji... z nového. A o Hance jsem to nevěděla, díky za dobré zprávy. Není to nakonec valentýnské miminko? :-)

      Vymazat
  4. Moc hezke bryndacky ,super reciklace. Preji vam at se brzy uzdravite.

    OdpovědětVymazat
  5. Recykluješ na jedničku Aničko:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Anicko, malem mi tvuj prispevek unikl, nejakou dobu jstem tu ted nebyla. Uzivame si miminka :) Bryndacky jsou suprove mam radost, ze se ti podle navodu povedly!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já moc díky za správné "nakopnutí" :-) Ráda bych vyrobila ještě nějaké ze starých džínsů, ale trochu mi to "nabourávají" další projekty a trochu taky naše momentální rodinná zdravotní indispozice. No ale každopádně Ti musím moc pogratulovat k miminku - holčičce nebo chlapečkovi? :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna