sobota 21. prosince 2013

Vánočně-zimní patchworkové prostírání

Konečně hotovo. Došila jsem zbývající tři kusy sady vánočně-zimního prostírání. Ne, že by to byl záměr, ale s trochou nadsázky by se zde dalo říci "co kus, to originál".... :-) 


Když jsem se vám před pár dny zmiňovala o svém dalším kreativním úsilí, psala jsem o "jednoduchém" patchworkovém prostírání. Ruku na srdce - ono zas tak jednoduché nebylo. Tedy pro mne ne. Víc než kdy jindy jsem si připomněla, jak se pečlivost a přesnost vyplácí. U patchworku to platí dvojnásob. Tady ještě cítím rezervy. 

Od mého patchworkového úsilí začátečníka mne to však neodrazuje. Právě naopak. Už mám v hlavě další patchworkový projekt. A měl by být ještě předvánoční.... No uvidíme ... :-)

Mějte se krásně

Anička

8 komentářů:

  1. Prostírání je moc hezé, jsi šikulka Aničko. Děkuji za balíček z Tvé Giveaway, v pořádku do Irska dorazil, udělal mi radost, určitě naffotím a dám na blog. Krásný víkend Vám všem doma a ještě jednou moc děkuji, vše je pěkné, ahoj Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, díky za zprávu k balíčku. Jsem ráda, že dorazil včas a že udělal radost :-) Krásné Vánoce

      Anička

      Vymazat
  2. Aničko moc se ti povedlo, bych se bála na něj talíř položit, abych ho neumazala:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, prostírání je fakt super, ale ještě by to chtělo něco na střed tabule :O). Tak Aničko, já jsem tvoření ukončila na 5-6 týdnů, mám levou ruku zlomenou :O(. Bude zajímavé jak zabalím dárky a provedu další práci, jako vaření a pod. tak Tě zdravím - sádře zdar - Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, chtělo. Ale to až po Vánocích, člověk nemůže mít všechno :-) Snad dárky pomohl zabalit Ježíšek a vaření obstará zbytek rodiny :-)

      Anička

      Vymazat
  4. Aničko, prostírání je moc krásné. :-) Jsi šikula.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna