pátek 27. prosince 2013

Hvězdičková girlanda

... kterou jsem dokončila během 1. svátku vánočního... Asi zůstane i nějakou tu chvilku po Vánocích. Zakoukala jsem se do ní a kupodivu i můj muž a to už je co říct :-)) Krásně ladí s novými fotoplátny v rámech - obdarovala jsem našeho tatínka a sebe černobílými fotografiemi našich dětí. Máme z nich velkou radost a pokaždé, když jdeme kolem, tak se u nich zasníme... :-)


Krásné odpoledne

Anička

11 komentářů:

  1. Aničko,vím že jsem otrava,ale mohla bych
    poprosit o návod,až budete mít chvilku.

    Říkala jsem si,že celé vánoce nepustím PC.
    Ale mám abstinenční příznaky. Co hezkého
    zase ta Anička vyrobila. opět je to nádherné.
    Děkuji moc Aničko:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdo by ten návod chtěl? Jani, jste to vy? Návod zkusím hodit zítra na blog. Není to nic složitého, určitě to zvládne i začátečník :-)

      Vymazat
    2. Ano Aničko,jsem to já.
      Ale opravdu až budete mít chvilku,at Vás
      nezdržuji od vánoční pohody.
      Mějte krásný silvestr:).Jana

      Vymazat
  2. Aničko girlanda je parádní a může být klidně celou zimu.Fotografie v černobílém provedení jsou někdy hezčí než barevné.Pa pa Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, děkuji a určitě nechám mnohem déle než jen přes Vánoce a možná celou zimu.... tedy pokud nevymyslím něco jiného :-) A černobílé fotky mám moc ráda, proto jsem si barevné převedla do černobílé verze a ty nechala vytisknout na plátno a pak vypnout do rámů. Mají své kouzlo :-))

      Vymazat
  3. Aničko, girlanda je krásná, zimní, může tam být i déle, a černobíle fotky se mi taky líbí, dostala jsem černobílé fotečky vnuček, jen šatičky měly fialkové je to moc pěkné. A tvoje tvoření ti teď v dobrém závidím, já se teď válím :O) , pěkné odpoledne Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, díky. Jak už jsem psala Radce, girlandu určitě nechám déle... A fotky na plátnech - ty určitě nejdéle :-)) Měj se krásně a uzdravuj se Anička

      Vymazat
  4. Krásně ozdobená galerie Aničko!
    Hezký večer přeji, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, krásně si to nazvala - galerie... Hm, ano, takto to budu představovat všem našim návštěvám :-) Krásný večer Anička

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna