středa 18. prosince 2013

Dáreček, co mi udělal velkou radost

Dneska vám nebudu představovat žádné své dokončené dílko. Vše je v procesu rozpracování. Chystám další hračku. Tentokrát pro našeho Jiříčka (bude to zase zvířátko) a pokud se štěstí na mne usměje, tak stihnu do Štědrého dne i jednu další pro naší Viktorku (taky zvířátko, Viktorčino velmi oblíbené...). A taky bych se dnes chtěla rozešít... chystám jednoduché patchworkové vánoční prostírání, o jehož přípravě jsem se Vám už lehce zmínila.

Ráda bych se vám pochlubila s jedním dárečkem od mé nejmladší sestry, který mi udělal opravdu velkou radost. Je to sada bambusových háčků (které jsem měla sama v plánu nakoupit přes e-Bay), zabalená do krásného červeného futrálku uháčkovaného sestrou podle návodu od Lenky Fizule (to jsem si ověřovala u sestry, zda to tak je, protože jsem sama měla v plánu takový futrálek si vlastnoručně opatřit :-)). Sestra mne tak předběhla. Krásně předběhla a to se mi nestává moc často :-))) Někdy se zkrátka nebýt první opravdu vyplatí :-)


Krásný den

Anička

10 komentářů:

  1. Fukčarinka - přišla jsem k tobě Aničko nakouknout od Helenky. Oříšky mě okouzlily, háčky určitě využiješ na 100%, ne- li více. Jdu se projít tvým blogem, pokochat a možná nasbírat i inspiraci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fukčarinko, díky za návštěvu a Helence za takovou publicitu :-) Budu se těšit zase někdy příště.

      Vymazat
  2. Aničko...dáreček je opravdu moc krásný.Už jsem několikrát u Leničky obdivovala a dlouho se na něj chystám.Teď jsi mě to připomněla.
    Přeji ti pohodové předvánoční dny...Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko dáreček je super, využití 100%, to by se mi taky líbilo, háčky pěkně pospolu :O). A k těm čepičkám - baví mě pořád - co kus to originál, můžu se na nich vyřádit a dětem moc sluší, ale ráda mám taky jiné tvoření, tak to prokládám :O). Hezký večer Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, Maryško, už se těším, až začnu využívat hlavně ty tlusťoučké háčky... Bude třeba vymyslet nějaký pěkný projektík :-) Už mám něco v hlavě, taková pěkná recyklačka... Ale to už letos nebude. A nejspíš ani žádná čepička... Ale v novém roce, to zase bude dlouhý seznam plánovaných kreativních projektů... :-)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Já vím. Díky ní, jsem se znovu naučila řadu věcí, hlavně v háčkování, které jsem zapomněla nebo které jsem dříve ani neuměla. Je to moje věrná "poradkyně" na telefonu/mailu :-)

      Vymazat
  5. futrálek parádní, to se háčkům bude dobře bydlet...moc se sestře povedl, no jo, geny se nezapřou....holky šikovné

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna