úterý 9. dubna 2013

Nový ubrus aneb dnešní úlovek

Dobré dopoledne,
asi to znáte, vyrazíte si do města s nákupním seznamem a domů pak v lepším případě přivezete kromě toho původně plánovaného ještě něco navíc, v tom horším nic z toho, co jste si naplánovali a k tomu nic hromadu něčeho, co naopak v plánu rozhodně nebylo a co Vám do té doby, než jste to uviděli, vůbec nechybělo... :-)

Čas od času se to stane i mně. Původně jsem jela nakoupit materiál na ubrus na stůl na terase a k němu další na ušití povlaků na polstry na venkovní křesla a na polštářky na lavici, kterou jsme podědili ještě po manželově tatínkovi a loni krásně zrenovovali.

Jenže - nic, co by se mi zamlouvalo, nebylo k mání (nakonec tedy budu objednávat zase přes internet, kde už mám své favority). Nicméně mé oko spočinulo na ubrusu z bavlny a lnu v režné barvě s nádherným potiskem květin. Když se k tomu přidala sleva 110 Kč, prostě jsem neváhala :-)

A i když s ním počítám spíš na stůl na terasu, musela jsem si ho rozložit aspoň na chvíli i na jídelním stole doma a kochat se...






















Mějte se dobře

Anička

4 komentáře:

  1. Hmm, takový by se mi taky líbil:-))

    OdpovědětVymazat
  2. Ubrus je opravdu moc krásný :o) Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to doporučuji navštívit nejbližší PRIOR, mají tam i jiné barevné variace :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Anicko, tak presne tak nakupuji i ja! Vetsinou si seznam zapomenu doma a nakonec koupim to co nebylo v planu! :)) Ubrus je krasny takovy neznoucky i ty ozdubky jsou moc hezke, obvzlast ty srdicka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna