pondělí 15. června 2015

Letní věneček...

... vyrobený technikou tzv. vpichovaného patchworku (o které jsem vám psala již na jaře zde), jsem měla v hledáčku už delší dobu (ten jarně-velikonoční sice stále vypadal obstojně, ale už nebyl úplně "in" :-)). 

Viktorčiny zdravotní problémy však vše nepodstatné odsunuly na neurčito. Váhala jsem i dnes, kdy konečně i k nám do Podbeskydí dorazil jemný, nicméně dlohotrvající zahradnický deštík. Nakonec jsem však využila poobědového spánku obou dětí a pustila se do práce. 

Zatím mezistav. Věneček by mohl sice zůstat i tak, jak je. Rozhodla jsem se ale věneček ještě trochu "vyšperkovat"... tak třeba zítra :-)


Neměla jsem ještě čas individuálně reagovat na Vaše povzbudivé komentáře i maily k předchozímu příspěvku. Velké díky za podporu! Potřebovala jsem smutek, zklamání ventilovat ven, abych mohla jít zase dál a hlavně být Viki oporou, kdyby to potřebovala. Myslím, že si ještě pořádně neuvědomuje, co se vlastně děje. Věřím však, že to celá rodina dobře zvládneme, i kdyby se ukázalo, že má Perthesovu chorobu.

Mějte se krásně a ještě jednou díky

A.

7 komentářů:

  1. Aničko, přečetla jsem si také tvůj předešlý článek a popis nemoci Je to smutné, ale pevně věřím, že se vše se v dobré obrátí. Nebudu se rozepisovat, ale budu na vás myslet a držet palce.
    Tady u nás v Podbeskydí nám dnes sprchlo, jak píšeš, deštík nám umyl kytičky. Alespoň zbylo trošku času na ruční práce. Věneček je moc pěkný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, díky za podporu i ostatní :-) Prosím Tě, kde je to Tvé Podbeskydí - kolem Českého Těšína nebo spíš přes kopec na druhé straně? :-) Dnes jsem chodila po zahrádce a něco i sadila a mám pocit, jakoby nespadla ani kapka... Snad další dny dešťovou bilanci trochu vylepší... Hezký večer A.

      Vymazat
    2. Aničko, moje Podbeskydí je pár km od F- M. Dokonce se to rýmuje..... Moc zdravím.

      Vymazat
    3. Tak to budeme bydlet hodně blízko od sebe :-)

      Vymazat
  2. Věneček je krásný..Držím pěstičky ať to dobře dopadne...Musí!!!!Ila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, díky - za kompliment a hlavně podporu :-) Hezký večer A.

      Vymazat
  3. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna