úterý 7. ledna 2014

Čajová růže jinak než v záhoně

... už jsem to zlehka zmínila před Vánocemi. Když jsem vám povídala o renovaci jídelní židličky pro Jiříčka. Ta béžová mne chytla.... Nakonec to není tak úplně béžová. Ale nemá od ní zas tak daleko... A současně stále krásně "svítí". Čajová růže - odstín řady Primalex Inspiro a jedna zeď v chodbě. Nemohla jsem si pomoct... :-)


Krásný den

Anička

PS: včera jsem viděla podobné "krocení" barev na blogu u Zuzky Morkušovic.... Určitě stojí za nakouknutí. Asi budeme zhruba stejného věku... Nutí mě to k úvahám, zda se ta má generace nedostala konečně do věku, kdy se začíná pomalu zklidňovat... :-)

6 komentářů:

  1. Ahoj Aničko, ty ses do toho obula. ;-) Měj se hezky, D. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, tvoje aktivita nespí ani letos, po tvém vzoru jsem vzala do ruky háček a udělala si dva provázkové stromečky a na jehlice nahodila očka na čepici, tentokrát pro sebe, ale s tou rukou v sádře to docela dře :O), tak přeji pěkné odpoledne Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, tak to klobouk dolů. Háčkovat a plést s rukou v sádře, to je vážně umění! :-)

      Vymazat
  3. Béžové a éžové :o), to jsou moje barvy, takže já jsem rozhodně pro! Jen zírám nad tvou činorodostí Aničko!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Heli, vždyť se říká "jak na Nový rok, tak po celý rok" a já letos nechci zahálet :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna