sobota 17. června 2017

Nejsem v tom sama...

... v té momentální mnohaměsíční zálibě v růžové :-)


Ložní povlečení jsem šila tentokrát pro Editu a jejího milého. Čtyři nestárnoucí dekory (jemná kostka, proužek, květinka a drobný puntík) propojené odstínem jemné růžové.

Tak přeji co nejvíc růžových snů, které se alespoň občas změní i v realitu .-)

Krásné dny

A.

PS: jo a máme druhou houpací síť... já tušila, že jedna bude málo .-)

10 komentářů:

  1. Aničko náááádhera, ju u nás síť zeje prázdnotou, pač jsme zjistili, že je nám v ní všem špatně....
    Písla jsem Ti předevčírem mail, mrkni.
    Pa pa krásný víkend Zmorkusovic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, děkuji :-) K té síti - u nás máme naštěstí žaludky odolné, takže je stále plně obsazeno :-))) A k mailíku, já vím, četla jsem, ale odpověď z fleku bohužel neznám, musím hledat .-) Krásný víkend A.

      Vymazat
  2. Krásné jemné a přitom nápadité povlečení.
    Hezký víkend!
    H.

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, fakt parádní povlečení. Můžete sdělit, kde jste nakoupila ty překrásné růžové proužky a nebo metráž vůbec? Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iwko, děkuji. Metráž kupuji na více místech, tuto konkrétně u paní Podzimkové, resp. jejího muže Petra Podzimka (mimibazar.cz). Krásné dny A,

      Vymazat
  4. Dobrý večer,Aničko,taky miluji růžovou a bílou ,červenou a modrou.Taky šiji polštářky v těchto kombinacích růžové ,ale ještě kombinuji s bavlněnou krajkou.To mám nejraději.Něžné to je moje. Krásný víkend a pohodu v nádherné zahrádce. Martina




    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, s tou bavlněnou krajkou to musí vypadat ještě lépe, taková třešínka na dortu :-) Tak třeba zase někdy příště zkusím obměnu, díky za tip na zpestření .-) Krásný zbytek neděle A.

      Vymazat
  5. Aničko, moc pěkné, v takovém povlečení se musejí zdát jenom růžové sny. ;-) Plánuji o prázdninách návštěvu u Podzimků, tak doufám, že to klapne. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, víš, že Ti docela závidím. Už druhého mého oblíbeného "dodavatele" máš blízko tak, že si můžeš dovolit i osobní návštěvu :-))) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna