sobota 10. června 2017

Když přichází léto...

... vytahuji skořápky vlašských ořechů a plním :-) Loni na letní výzdobu v obýváku, letos rovnou na věnec ke vchodovým dveřím :-) A opět tak trochu na růžové vlně, jen trochu výrazněji. Ladí i s muškáty v oknech :-)


Krásný víkend

A.

10 komentářů:

  1. Moc hezký věnec, takový neokoukaný. Ano, ladí krásně s muškáty!
    Hezké dny!

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, je nádherný !!!! Moc se ti povedl .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, děkuji - od věnečkové královny si té pochvaly považuji o to víc :-)

      Vymazat
  3. Věneček se Vám povedl, já zatím musím s novými věnečky počkat, okupují je rehečkové s druhou snůškou vajíček a tak ani nechodíme domů hl.vchod, ale sklepem abychom je nerušili.Máme to tak každý rok a letos nám hnízdí po celé zahradě i v kamenné zídce pod strání, tam jsou zase kosáčci.Naše bordodoga není lovec, to výmaranda co nám loni umřela, tak ta lovila vše co se hýbalo.Takže letos nám tu lítá neskutečný množství mláďátek.Mějte se krásně.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, máte můj velký obdiv, takové ohledy k přírodě se jen tak nevidí :-) Krásné dny A.

      Vymazat
  4. Aničko, krásně ti to ladí:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Projíždím v rychlosti Tvoje články a tento mi nějak unikl. Věneček se Ti moc povedl a opravdu ladí... :-) Vůbec by mě nenapadlo použít skořápky i v létě. ;-)D.

    OdpovědětVymazat
  6. Dášo, děkuji. To je tak, když si chceš vyrobit letní věnec z materiálu, který jsi ještě nepoužila a toho přírodního je pořád ještě málo a nebo je člověku líto jej použít :-) Krásný den A.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna