neděle 28. května 2017

V zajetí uzlů...

... se nově ocitly mé dvě pokojové rostliny, kterým jsem pořídila provázkové květinové závěsy. Původní plastový závěs už jsem chtěla vyměnit hodně dlouho a když se teď objevilo nečekaně něco, co se mi líbilo a navíc za směšně nízkou cenu, neváhala jsem, i když jsem si je původně chtěla vyrobit sama. 


Své vlastní "macramé" závěsy však nevzdávám, jen k nim asi budu muset přikoupit nějakou tu květenu navíc a přemluvit muže, aby vrtal do zdi... .-)

Hezký nedělní večer

A.

2 komentáře:

  1. Ahoj Aničko, ani jako plastový nevypadá. A těch pár provázků bys dokázala dát dohromady také, o tom nepochybuji. ;-)Koukám, že vám z "hnízdečka" vykukuje čáp, také jsme je tvořili (v hnízdě na komíně), moc se mi tento nápad líbil. Aničko, kytička je pepřovník? Měj se hezky. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dášo, on ten obal je keramický, ale dříve býval plastový závěsný a byl mi trnem v oku, proto ten závěs s provázků a keramický obal :-) Čápa jsem dostala od Jirky a kytička - netuším, dostala jsem ji kdysi od mamky... Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna